Bine ați venit, Enzo Celestine și Tony Njike!

FC Argeș a ajuns la zece transferuri în această perioadă precompetițională. Clubul nostru a ajuns luni la o înțelegere pe două sezoane cu francezii Enzo Celestine (24 ani) și Tony Njike (24 ani).  Cei doi fotbaliști se află în cantonamentul din Austria și au efectuat primele antrenamente cu echipa.

Enzo Celestine este atacant, măsoară 191 centimetri și cântărește 82 kg. În precedenta ediție de campionat a evoluat în al treilea eșalon din Franța, la FC Sete 34. Pentru gruparea din Hexagon a bifat 28 de meciuri și a marcat 5 goluri. Enzo este cotat de site-urile de specialitate la 300.000 euro.

Tony Njike este mijlocaș central defensiv, cu o valoare de piață de 500.000 euro. În sezonul trecut a evoluat la SO Cholet, echipă care activează în liga a treia din Franța. Tony a bifat 30 de meciuri și a marcat 3 goluri. Bordeaux II, Ajaccio II și Ajaccio sunt echipele pe la care a mai trecut Njike.

FC Argeș i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaș central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaș stânga) și Mike Cestor(30 ani, fundaș central).

Clubul FC Argeș le transmite celor doi jucători ”Bun venit!” și le dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet!.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds