Victorie în primul amical din Austria

SV Lafnitz – FC Argeș 1-2(1-0)

Au marcat: Neubauer(min.10) / Ganea(min.63), Raynov(min.90)

FC Argeș a început cu dreptul meciurile de verificare din cantonamentul din Austria. Echipa noastră a învins luni seară, la Vorau, cu 2-1, pe SV Laftnitz, ocupanta locului 4 din liga a doua din Austria.

Pentru antrenorul Andrei Prepeliță, partida cu austriecii a fost un bun prilej de a testa și o parte din jucătorii transferați în această perioadă precompetițională. Piteștenii au început meciul cu o garnitură în care s-au regăsit mulți fotbaliști tineri, însă, după pauză, staff-ul tehnic al echipei noastre a trimis în teren jucătorii cu experiență care aveau să facă diferența. Austriecii au deschis scorul după zece minute prin Elias Neubauer care l-a învins pe Micle cu un șut de la 16 m. Alb-violeții au restabilit egalitatea în minutul 63 prin George Ganea în urma unei acțiuni care a făcut șah-mat defensiva celor de la Laftnitz. Hațegan a centrat în careu, iar Ganea a trimis în plasă după ce a driblat doi adversari. Scorul final a fost stabilit în minutul 90 de Martin Raynov care a fructificat centrarea lui Jakolis. Următorul meci al echipei noastre este programat joi, 23 iunie, de la ora 18.00, adversar urmând a fi  KSV Kapfenberg, locul 11 din liga secundă austriacă,

 

Andrei Prepeliță: ”Îmi doresc să facem o echipă puternică!”

Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș: ”Pot spune că a fost un bun antrenament pentru noi. Venim după o perioadă de acumulări, chiar cu câte trei antrenamente în unele zile. Nu m-a interesat rezultatul. Se vede că băieții nu au încă acea prospețime fizică, însă gestionează bine momentele de joc. Nu am folosit toți jucătorii transferați până acum, însă, la meciurile viitoare, le voi da și lor minute. Îmi doresc să facem o echipă puternică, iar la startul campionatului să arătăm foarte bine”.

FC Argeș, I repriză: Micle – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici – Meza Colli, Șerban – Gino Oprescu, Hațegan, Covaci – Florescu.

FC Argeș, a II-a repriză: Straton – Tofan, Constantin, Turda, Latovlevici(min.65 Moisie) – Meza Colli(min.70 Dinoci), Raynov – Jakolis, Ișfan, Hațegan(min.70 Gino Oprescu) – Calcan, Ganea. Antrenor: Andrei Prepeliță.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds