Cantonament în Austria și amicale cu două campioane!

După o vacanță de trei săptămâni, FC Argeș va începe luni, 14 iunie, pregătirea pentru noul sezon competițional. Reunirea lotului este programată la ora 17.00, la stadionul Nicolae Dobrin. Oficialii grupării din Trivale au stabilit în linii mari programul de pregătire al echipei până la jumătatea lunii iulie, când este programat startul noii ediții de campionat.

Elevii lui Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi vor efectua marți vizita medicală, după care vor urma unsprezece zile de antrenamente pe plan local. Alb-violeții au programat în această această vară și un stagiu de pregătire centralizată în străinătate. Timp de aproape două săptămâni, piteștenii își vor încărca bateriile în Austria. Locația aleasă de echipa din Trivale este localitatea Vorau, din Regiunea Joglland – Waldheimat. Fotbaliștii vor fi cantonați la hotelul Kutscherwirt, locație de trei stele care oferă condiții foarte bune de cazare, masă și refacere după efort. Plecarea în cantonamentul din Austria este programată pe 28 iulie, unde se va sta până pe 9 iulie.

Dueluri tari cu trei participante în cupele europene

În stagiul de pregătire centralizată de la Vorau, piteștenii vor susține și patru meciuri amicale. Oficialii grupării din Trivale și-au dorit ca aceste teste de verificare să fie împotriva unor adversari puternici pentru a vedea care este nivelul echipei înaintea startului noului sezon competițional. Trei dintre partenerii argeșenilor din aceste amicale vor evolua în această vară în cupele europene. Primul test va fi în data de 30 iunie cu NS Mura, campioana Sloveniei, al doilea, pe 3 iulie, cu SKN Polten, formație care a retrogradat în această vară din prima ligă austriacă, iar al treilea, pe 5 iulie, cu Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei. Ultimul joc de verificare este programat pe 8 iulie, adversar fiind FC Slovacko, ocupanta locului 4 din Cehia. Piteștenii vor reveni din Austria pe 9 iulie, urmând ca jucătorii să primească două zile libere pentru a sta cu familiile. Campionatul Ligii 1 este programat să înceapă în weekendul 16-18 iulie, tragerea la sorți a programului urmând a avea loc după 1 iulie.

Programul de pregătire al echipei FC Argeș:

14 iunie / reunirea lotului (stadionul Nicolae Dobrin)
15 iunie / vizita medicală (Pitești)
16 – 27 iunie / antrenamente pe plan local
28 iunie – 9 iulie / cantonament Vorau(Austria)
30 iunie / amical NS Mura(Locul 1 Slovenia) – FC Argeș
3 iulie / amical SKN Polten(L2 Austria) – FC Argeș
5 iulie / amical Steaua Roșie Belgrad (Locul 1 Serbia) – FC Argeș
8 iulie / amical FC Slovacko(Locul 4 Cehia) – FC Argeș