Cantonament la Mogoșoaia și două meciuri de verificare

După meciul de campionat cu CFR Cluj, fotbaliștii de la FC Argeș au intrat în vacanța prilejuită de sărbătorile de iarnă. Jucătorii echipei noastre își vor relua antrenamentele după Anul Nou.

Reunirea lotului este programată pe data de 3 ianuarie, de la ora 15.00, la stadionul Nicolae Dobrin. O zi mai târziu, alb-violeții vor efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă din Pitești. Apoi, timp de nouă zile, piteștenii își vor încărca bateriile la Centrul Național de Pregătire al FRF de la Mogoșoaia. În acest cantonament, staff-ul tehnic al echipei FC Argeș a programat și două meciuri de verificare. Primul test este programat pe 8 ianuarie, iar cel de-al doilea pe 14 ianuarie, în ultima zi a acestui stagiu de pregătire centralizată. Primul meci oficial al echipei noastre din 2022 este programat pe 21 ianuarie, pe propriul teren, cu Dinamo București. Ora de disputare a acestei partide urmează să fie anunțată de LPF.

Andrei Prepeliță: ”Ne așteaptă 9 finale”

Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, își dorește ca jucătorii săi să confirme așteptările în partea secundă a sezonului. FC Argeș a terminat anul 2021 pe locul 8, cu 28 de puncte, cu patru mai puțin decât Universitatea Craiova și Farul Constanța, ocupantele locurilor 5 și 6. Tehnicianul grupării din Trivale este convins că Piteștiul poate ajunge în Top 6: ”Sper să arătăm mult mai bine după perioada de pregătire centralizată pe care o vom efectua la Buftea. Îmi doresc ca toți jucătorii să ajungă la același nivel de pregătire și să stăm cât mai bine din punct de vedere fizic. În prima parte a campionatului am avut jucători care au venit pe parcurs. Nu erau puși la punct cu pregătirea fizică și a trebuit să îi aducem la un nivel cât de cât optim pentru a-i putea folosi. Am avut ghinionul să se mai și accidenteze, iar apoi, când i-am pus din nou pe picioare, nu au dat randamentul scontat. Avem nevoie de întăriri pe posturile deficitare, în special în compartimentul ofensiv. Ne așteaptă 9 finale la reluarea campionatului. Dacă vom reuși să luăm cât mai multe puncte, avem mari șanse de a intra în play-off”.

Programul echipei FC Argeș:

3 ianuarie, ora 15.00 – Reunirea lotului

4 ianuarie – Vizita medicală

5-14 ianuarie – cantonament Centrul Național de Pregătire Mogoșoaia

8 ianuarie – Meci amical(adversar nestabilit)

14 ianuarie – Meci amical(adversar nestabilit)

21 ianuarie – Etapa 22 FC Argeș – Dinamo București(oră nestabilită)