Primul antrenament din 2022

După o vacanță de două săptămâni, fotbaliștii de la FC Argeș au revenit luni după-amiază la antrenamente. La prima ședință de pregătire din 2022 au fost prezenți 19 jucători, majoritatea români, stranierii urmând să facă joncțiunea cu lotul marți dimineață.

Singura noutate a fost revenirea portarului George Micle care în turul campionatului a fost împrumutat la Universitatea Cluj. În partea a doua a sezonului, antrenorii Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi nu vor mai conta pe fundașul Andrei Pițian care și-a reziliat contractul cu FC Argeș. Primul antrenament a fost unul de reacomodare la efort și a fost efectuat pe terenul 2 al stadionului Nicolae Dobrin. Alb-violeții au programată marți vizita medicală, urmând ca miercuri să plece în cantonament pentru zece zile la Centrul Național de Pregătire al FRF de la Mogoșoaia.

Amical cu CS Mioveni

În acest stagiu de pregătire centralizată, FC Argeș va disputa și două meciuri de verificare. Primul test este programat sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 11.00, cu CS Mioveni. Ultimul amical este programat pe 14 ianuarie, în ultima zi de cantonament, adversarul nefiind încă stabilit. Primul meci oficial al echipei noastre din 2022 este programat vineri, 21 ianuarie, pe propriul teren, cu Dinamo București. Ora de disputare a acestei partide urmează să fie anunțată de LPF.

Discuții avansate pentru întărirea lotului

Antrenorul Andrei Prepeliță își dorește să întărească atacul, compartiment care în prima parte a sezonului nu a dat randamentul scontat. Tehnicianul este convins că FC Argeș poate prinde play-off-ul, dacă echipa va avea constanță în cele nouă etape care au mai rămas de disputat din sezonul regular. Managerul Jean Vlădoiu a confirmat că se află în discuții avansate cu mai mulți impresari pentru întărirea posturilor deficitare.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Alexandru Greab, Flavius Croitoru, George Micle, Vlad Frumuzache

Jucători de câmp: Andrei Tofan, Tudor Telcean, Nicolae Mușat, Deian Boldor, Grigore Turda, Alexandru Ișfan, Ionuț Șerban, Cristi Dumitru, David Meza Colli, Martin Raynov, Denis Dumitrașcu, Georgian Honciu, Alexandru Crivac, Claudiu Moisie, Cătălin Barbu.

Învoiți de la primul antrenament: Cristi Tănase, Iasmin Latovlevici, Jafar Arias, Kehinde Fatai, Ahmed Said, Ruan Teles, Joao Miguel, Diogo Viana, Antun Palic.

 

Programul echipei FC Argeș:

4 ianuarie – Vizita medicală

5-14 ianuarie – cantonament Centrul Național de Pregătire Mogoșoaia

8 ianuarie – ora 11.00 Amical FC Argeș – CS Mioveni

14 ianuarie – Meci amical(adversar nestabilit)

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds