Cătălin Barbu: „Suntem una dintre cele mai bune echipe”


Atacantul Cătălin Barbu este mulţumit de felul în care decurge pregătirea de iarnă de la Curtea de Argeş. Vârful piteştean are aşteptări mari de la partea secundă a sezonului. Tânărul fotbalist al echipei noastre este convins că FC Argeş va fi una dintre echipele cele mai bune ale ligii secunde.

Cum decurge pregătirea de la Curtea de Argeş?
-Condiţiile sunt foarte bune. Hotelul este ok iar terenul sintetic de la Valea Iaşiului este foarte bun. Avem ghinion cu această vreme pentru că terenurile de iarbă sunt înzăpezite, îngheţate. Şi ele sunt foarte bune, dar aici a nins destul de mult. Ne pregătim pe acest sintetic care este biliard.
Meciul-şcoală cum a fost?
-Pot spune că a fost de bun augur. Ne pare rău că nu am putut disputa amicalul cu cei de la Curtea de Argeş. Noi ne-am făcut antrenamentul cu acest test şcoală şi ne vom pregăti foarte bine în continuare. Vom începe şi meciurile de pregătire şi sper ca echipa să se exprime aşa cum trebuie.
Ce aşteptări ai de la retur?
-Avem aşteptări destul de mari. Suntem foarte încrezători în potenţialul nostru. Eu cred că suntem una dintre cele mai bune echipe din campionat. Sper că vom termina în primele trei echipe.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds