Cluburile de Liga a II-a au cerut amânarea etapei a 23-a!

Vremea potrivnică din aceste zile a determinat cluburile de fotbal din Liga a 2-a să ceară amânarea etapei a 23-a, programată în acest week-end. Majoritatea conducătorilor echipelor din eşalonul secund au solicitat astăzi Federaţiei Române de Fotbal să amâne această rundă din cauza temperaturilor foarte scăzute prognozate de meteorologi. Toate cele opt jocuri programate în intervalul 2-4 martie ar trebui să se dispute în partea sudică a ţării, iar, în acest moment, şase dintre formațiile gazdă au solicitat să nu organizeze partidele. Printre cele șase grupări care au cerut amânarea acestei etape se numără și FC Argeș care ar fi trebuit să întâlnească sâmbătă, pe propriul teren, pe Foresta Suceava.

FRF va lua decizia finală miercuri, în Comitetul Executiv. În eventualitatea în care forul condus de Răzvan Burleanu va da un răspuns favorabil, etapa a 23-a va fi reprogramată pe data de 28 martie.

”Sunt discuţii. Mâine, în jur de ora 12:00, vor fi finalizate discuţiile, dacă amânăm etapa sau amânăm un meci, două. Dacă etapa asta se amână va fi reprogramată pe 28 martie. Deci nu se va reprograma peste două sâmbete, începând cu a 23-a. Nu, a 23-a va fi reprogramată pe 28 martie, sâmbăta următoare urmează să se joace a 24-a. Au făcut cereri cam tot ce înseamnă sud. Toate meciurile sunt în sudul ţării. Din cele opt jocuri care s-ar disputa sunt şase cereri, la momentul ăsta, să nu se dispute. Au făcut cereri că nu pot organiza jocuri în condiţii optime. La momentul ăsta. Problema e de ger şi vânt, nu prea sunt probleme de zăpadă. Numai că în noaptea asta se anunţă şi căderi masive de zăpadă. De asta am zis să vedem până mâine la 12:00. Miercuri e şedinţă de Comitet Executiv şi atunci se decide”, a spus, pentru Liga2.ro, Auraş Braşoveanu, membru reprezentant al cluburilor din Liga 2 în CEX. Conform programului etapei a 23-a, în week-end ar trebui să se dispute meciuri la Mioveni, Afumaţi, Baloteşti, Clinceni, Bucureşti, Târgovişte, Piteşti şi Brăila.

 

Programul etapei a 23-a:

vineri, 2 martie, ora 17:30
CS Mioveni – UTA Arad 

sâmbătă, 3 martie, ora 11:00
CS Afumaţi – Sportul Snagov
Academica Clinceni – Pandurii Târgu Jiu
Metaloglobus Bucureşti – ASU Politehnica Timişoara
Chindia Târgovişte – Ştiinţa Miroslava
FC Argeş – Foresta Suceava
Dacia Unirea Brăila – Luceafărul Oradea
ASA Târgu Mureş – Ripensia Timişoara     0-3
AFC Hermannstadt – Olimpia Satu Mare     3-0

sâmbătă, 3 martie, ora 13:00
CS Baloteşti – Dunărea Călăraşi 

Dacă se va decide amânarea etapei a 23-a, atunci echipele din Liga 2 vor sări tocmai la etapa a 24-a, care are programate următoarele jocuri:

sâmbătă, 10 martie, ora 11:00
Ripensia Timişoara – Dacia Unirea Brăila
Luceafărul Oradea – FC Argeş
Foresta Suceava – Chindia Târgovişte
Ştiinţa Miroslava – Metaloglobus Bucureşti
ASU Politehnica Timişoara – Academica Clinceni
Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni
UTA Arad – AFC Hermannstadt
Dunărea Călăraşi – CS Afumaţi
Sportul Snagov – ASA Târgu Mureş    3-0
Olimpia Satu Mare – CS Baloteşti   0-3

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.