Campionatul Ligii 2 va fi întrerupt!

Cum vremea a continuat să se înrăutăţească, în special în sudul ţării, acolo unde vor avea loc toate meciurile din Liga 2 programate la finalul acestei săptămâni, şapte dintre cele opt echipe organizatoare şi-au menţinut decizia de a solicita Federaţiei Române de Fotbal amânarea rundei cu numărul 23. Astfel, miercuri, în cadrul Comitetului Executiv al FRF, membrii acestuia vor decide mai mult ca sigur reprogramarea etapei din weekend, pentru data de 28 martie. Campionatul se va relua peste aproximativ două săptămâni, pe 10-11 martie, direct cu etapa a 24-a.

Auraş Braşoveanu, reprezentatul cluburilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv al FRF a confirmat astăzi că numărul echipelor care au solicitat amânarea etapei din acest week-end a crescut la 7 din totalul de 8: ”Echipele organizatoare, mai puţin CS Mioveni, şapte la număr, au solicitat amânarea din cauza condiţiilor climaterice improprii. Plecând de la asta, mâine, în Comitetul Executiv, se pare că va fi amânată această etapă pentru data de 28 martie, urmând ca sezonul să se reia cu etapa următoare, a 24-a, deci nu se sare o etapă. 28 martie e dată liberă, miercurea. De asta am şi păstrat luna martie fără intermediară, deoarece, în caz de o problemă de forţă majoră, să avem o dată liberă. Se amână tot, inclusiv meciul de la Mioveni. De altfel, UTA a făcut solicitare, fiindcă au probleme privind prezenţa la Mioveni. Infrastructura rutieră nu le asigură confortul necesar să ajungă la meci”, a spus, pentru Liga2.ro, reprezentantul cluburilor din Liga 2 în Comitetul Executiv.

Conform programului etapei a 23-a, în weekend ar trebui să se dispute meciuri la Mioveni, Afumaţi, Baloteşti, Clinceni, Bucureşti, Târgovişte, Piteşti şi Brăila. Singura dintre echipele organizatoare care voia totuşi să joace este CS Mioveni, însă inclusiv aceasta va sta, deoarece adversara, UTA, a solicitat amânarea, pe motivul că nu are cum să ajungă la joc.

Programul etapei a 23-a, care va fi amânată pentru 28 martie:

vineri, 2 martie, ora 17:30
CS Mioveni – UTA Arad 

sâmbătă, 3 martie, ora 11:00
CS Afumaţi – Sportul Snagov
Academica Clinceni – Pandurii Târgu Jiu
Metaloglobus Bucureşti – ASU Politehnica Timişoara
Chindia Târgovişte – Ştiinţa Miroslava
FC Argeş – Foresta Suceava
Dacia Unirea Brăila – Luceafărul Oradea
ASA Târgu Mureş – Ripensia Timişoara     0-3
AFC Hermannstadt – Olimpia Satu Mare     3-0

sâmbătă, 3 martie, ora 13:00
CS Baloteşti – Dunărea Călăraşi 

Programul etapei a 24-a:

sâmbătă, 10 martie, ora 11:00
Ripensia Timişoara – Dacia Unirea Brăila
Luceafărul Oradea – FC Argeş
Foresta Suceava – Chindia Târgovişte
Ştiinţa Miroslava – Metaloglobus Bucureşti
ASU Politehnica Timişoara – Academica Clinceni
Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni
UTA Arad – AFC Hermannstadt
Dunărea Călăraşi – CS Afumaţi
Sportul Snagov – ASA Târgu Mureş    3-0
Olimpia Satu Mare – CS Baloteşti   0-3

Tot miercuri, în Comitetul Executiv al FRF, se decide dacă se amână şi reluarea campionatului Ligii 3, care ar trebui să înceapă vineri şi sâmbătă. Mai mult de jumătate dintre cluburile participante în acest eşalon au solicitat acest lucru, astfel că sunt şanse mari ca în weekend să nu se joace nici în Liga 3.  sursa: liga2.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.