Comunicat de presă referitor la situația biletelor pentru meciul cu CS Mioveni

Începând de astăzi, 10 august 2023, ora 14.00, clubul FC Argeș va pune în vânzare biletele pentru meciul cu CS Mioveni, din cadrul etapei a doua a ligii secunde, partidă programată luni, 14 august 2023, de la ora 17.30, pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

După cum știți, partida cu galben-verzii a fost devansată printr-o decizie de ultim moment a Federației Române de Fotbal, ce viza organizarea și programarea meciurilor din Cupa României. Ca organizatori ai acestei întâlniri, la momentul la care FRF a luat decizia devansării, asigurasem deja toate detaliile organizatorice necesare bunei desfășurări a partidei.

Această situație a condus la un mic dezacord în ceea ce privește informațiile ce le veți găsi imprimate pe bilete. Astfel, tichetele scoase la vânzare sunt cele care conțin data și ora inițială (marți, 15 august, ora 21.00), acestea fiind deja tipărite și fiscalizate la momentul în care am fost anunțați în legătură cu devansarea programării.

Dorim să vă asigurăm că meciul se va desfășura conform noii programări (luni, 14 august, ora 17.30), chiar dacă pe bilete sunt tipărite informații perimate.

Tichetele care costă 10 lei(Tribuna 2) și 15 lei(Tribuna 1) vor putea fi cumpărate de la Fan Shop FC Argeș(parterul Casei Cărții din Pitești) și magazinele Favorit(Crinului, Exercițiu, Trivale). Luni, în ziua partidei, acestea vor fi disponibile și la casele de bilete ale stadionului Orășenesc, începând cu ora 14.30.

Ne cerem scuze pentru această situație și vă mulțumim pentru înțelegere. Sperăm să vă vedem în număr cât mai mare la Mioveni, iar la final să ne bucurăm cu toții de victorie.