De unde puteți cumpăra bilete pentru meciul cu Farul Constanța

FC Argeş continuă vânzarea biletelor pentru meciul de campionat cu Farul Constanța, partidă programată astăzi, 17 octombrie 2021, de la ora 15.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Prețurile tichetelor sunt cuprinse între 15 și 25 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Biletele pot fi cumpărate de la Fan Shop FC Argeș, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, de la magazinele Favorit, precum și de la casele de bilete ale stadionul Nicolae Dobrin. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/.

Locaţii magazinele Favorit:
– cartierul Trivale, Complex 2
– strada Exerciţiu, lângă Asirom
– strada Crinului, complexul alimentar.

Program Fan Shop FC Argeș:
– orele 10.00 – 14.00

Program Case Bilete Stadionul Nicolae Dobrin:
– orele 12.30 – 15.00

Important!

-La meci pot participa doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19.

– Dovada vaccinării sau trecerii prin boală se realizează prin intermediul certificatului digital verde care va fi scanat prin aplicația mobilă la intrarea în stadion.

-Testele antigen NU sunt valabile!

– Copiii cu vârsta sub 14 ani nu trebuie să prezinte dovada vaccinării COVID-19 și au acces gratuit în Tribuna II a stadionului Nicolae Dobrin. Aceștia trebuie să fie însoțiți pe stadion de un adult.

-Accesul spectatorilor în tribune se face la o capacitate maximă de 50%.