Lideri la Under 17 și Under 19

Federația Română de Fotbal a programat la jumătatea acestei săptămâni o etapă intermediară în Campionatul Național Under 17 și Campionatul Național Under 19. În runda cu numărul 8 a celor două întreceri, FC Argeș a întâlnit în deplasare LPS Viitorul Pitești.
În cele două competiții, echipele clubului nostru au obținut victorii foarte importante pentru economia clasamentului. FC Argeș U17 s-a impus cu 2-0 prin ”dubla” reușită de Drugan și a urcat pe locul 1 al seriei a V-a, cu cele 22 de puncte acumulate. Următorul meci oficial al ”vulturașilor” pregătiți de antrenorul Daniel Nicolae Ghiță este programat duminică, de la ora 12.00, pe propriul teren, cu ocupanta locului 8, FC Interstar Sibiu.
Victorie fără dubii!
În Campionatul Național Under 19, formația antrenată de Robert Enache s-a impus cu 4-0 prin golurile marcate de Livius Deaconu, Vlad Tudor, Mario Mitoi și Radu Ciuciulete. În urma acestui rezultat, FC Argeș ocupă primul loc al seriei, cu 22 de puncte, la egalitate cu CS Comunal 1599 Şelimbăr. În următoarea rundă a acestei întreceri, alb-violeții vor întâlni duminică, de la ora 10.00, pe propriul teren, pe FC Interstar Sibiu, ocupanta locului 4, cu 21 de puncte.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds