De unde puteți cumpăra bilete pentru meciul cu FC Voluntari

FC Argeş continuă vânzarea biletelor pentru meciul de campionat cu FC Voluntari, partidă programată astăzi, 27 februarie 2022, de la ora 13.00, pe arena din Trivale.

Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 11.30. Pentru a evita aglomerația de la casele de bilete ale arenei din Trivale, tichetele sunt disponibile și la Fan Shop FC Argeș, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, precum și la magazinele Favorit. Prețurile sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul.

Copiii sub 13 ani au intrarea gratuită pe stadion, însă trebuie să fie însoțiți de un adult care poartă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul arenei.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Peluză – 20 lei

Tribuna 2 – 25 lei

Tribuna 1 – 30 lei

 

Locații magazinele Favorit:

-cartier Trivale, Complex 2

-strada Exercițiu, lângă Asirom

-strada Crinului, complex alimentar

 

Program Fan Shop FC Argeș:

Duminică – orele 10.00 – 12.00

 

Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:

Duminică – orele 11.30 – 13.00