Remiză fără goluri în Trivale

FC Argeș – FC Voluntari 0-0
FC Argeș a ratat încă o șansă de a urca pe loc de play-off după ce a terminat la egalitate, 0-0, partida de duminică, de pe propriul teren, cu FC Voluntari, revelația campionatului. foto: Gabriela Neacșu
Disputa din Trivale a fost una tacticizată, cu puține ocazii de gol, ambele echipe fiind preocupate în primul rând să închidă culuarele spre propria poartă. FC Argeș putea deschide scorul după 18 minute din centrarea lui Latovlevici deviată de Droppa, însă portarul Popa a reușit să scoată din vinclu. Replica ilfovenilor a fost dată de Denis Ciobotariu, însă șutul acestuia a trecut milimetric pe lângă buturile porții apărate de Greab. După pauză, echipa noastră a crescut presiunea pusă pe adversar și a încercat să amenințe de mai multe ori poarta oaspeților. Nemec își putea trece numele pe lista marcatorilor în urma unui carambol în care apărarea argeșeană nu a putut respinge mingea din propriul careu. Pe finalul partidei, Ganea și Said puteau aduce cele trei puncte în visteria grupării din Trivale, însă șuturile acestora nu și-au atins ținta. În urma acestei remize, FC Argeș a ajuns la 42 de puncte și rămas tot pe locul 7, dar a egalat-o pe egalat-o pe Farul Constanța, care va întâlni în această seară, în deplasare, pe FCSB. Cu punctul luat de la Pitești, FC Voluntari a rămas pe locul 4, cu 47 de puncte, adunate în 28 de etape. Următorul meci al echipei noastre este programat joi, 3 martie, de la ora 21.00, pe propriul teren, cu FCSB.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici (min.83 Muşat) – Meza Colli, Raynov – Işfan (min.83 Dumitru), Şerban (min.71 Viana), Tănase (min.71 Said) – G. Ganea (min.83 Palic). Antrenor Andrei Prepeliţă.
FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag – Ricardinho, Droppa – Raţă (min.87 Tavares ), Budescu (min.83 l. Fulop), I. Gheorghe (min.74 Meleke) – Nemec (min.74 Lopes). Antrenor Liviu Ciobotariu.
Stadion: Nicolae Dobrin: Spectatori 2.500
Cartonaşe galbene: Dobrosavlevici 68′ / Raţă 52′.
Arbitri: Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi, Ciprian Danşa – George Găman
Observatori: Liviu Ciubotariu, Imilian Şerbănică.
sursa rezumat video: Telekom Sport