De unde puteți cumpăra bilete pentru meciul cu FCSB

FC Argeş continuă vânzarea biletelor pentru meciul de campionat cu FCSB, partidă programată astăzi, 3 martie 2022, de la ora 21.00, pe arena din Trivale.

Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 19.00. Pentru a evita aglomerația de la casele de bilete ale arenei din Trivale, tichetele sunt disponibile și la Fan Shop FC Argeș, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, precum și la magazinele Favorit. Prețurile sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Tot la ora 19.00, pentru fanii echipei oaspete va fi deschisă casa de bilete de la Sala Sporturilor Trivale. De la ora 20.00, în parcarea din fața stadionului Nicolae Dobrin, se vor efectua teste antigen rapide, prețul unui test fiind 30 lei.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul.

⚠ Important!

Copiii sub 13 ani au intrarea gratuită pe stadion, însă trebuie să fie însoțiți de un adult care poartă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul arenei.

Minorii (până în 18 ani) sunt scutiți de la prezentarea Certificatului Verde, însă cei cu vârste cuprinse între 14-18 ani trebuie să aibă asupra loc actul de identitate.

 

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Peluză – 20 lei

Tribuna 2 – 25 lei

Tribuna 1 – 30 lei

 

Locații magazinele Favorit:

-cartier Trivale, Complex 2

-strada Exercițiu, lângă Asirom

-strada Crinului, complex alimentar

 

Program Fan Shop FC Argeș:

Joi – orele 10.00 – 19.00

 

Program teste antigen rapide (parcarea din fața stadionului Nicolae Dobrin):

Joi – orele 20.00 -21.00

Preț test antigen rapid: 30 lei

 

Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:

Joi – orele 19.00 – 21.00