La doar un punct de play-off!

FC Argeș – FCSB 1-0(1-0) A marcat: Ganea(min.16)
FC Argeș continuă până la finalul sezonului regular lupta pentru intrarea în play-off după victoria de joi seară, de pe propriul teren, cu FCSB, vicecampioana României. Alb-violeții s-au apropiat la doar un punct de FC Botoșani, ocupanta locului 6, după ce impus la limită, scor 1-0, în confruntarea cu roș-albaștrii. foto: Gabriela Neacșu
Argeșenii au început în forță meciul și au irosit două ocazii de a marca prin Ișfan și Latovlevici. Piteștenii au deschis scorul în minutul 16 prin George Ganea care a trimis în plasă după o gafă uriașă a portarului Andrei Vlad. Cinci minute mai târziu, FCSB a avut un gol anulat pentru fault la portar. Bucureștenii au încercat să restabilească egalitatea până la pauză, însă Dumiter și Cristea nu l-au putut învinge pe Greab din poziții foarte bune. După revenirea de la cabine, bucureștenii au crescut presiunea pusă pe echipa noastră, dar Edjouma și Coman nu au fost inspirați la finalizare. Tot Florinel Coman și-a mai trecut în cont o altă mare ocazie de gol, însă Greab a reușit să prindă șutul acestuia. Ianis Stoica și Malcom Edjouma au pus din nou în pericol poarta noastră, dar portarul piteștean a fost la post și de această dată. Dumitrașcu a fost foarte aproape de a închide meciul, însă șutul său s-a oprit în transversală. Pe final, Keșeru și Vali Gheorghe nu au putut înscrie din poziții destul de bune, iar FCSB a plecat cu mâna goală de la Pitești. În urma acestui succes, FC Argeș a ajuns la 45 de puncte, acumulate în 29 de etape. Piteștenii vor da bătălia finală pentru intrarea în Top 6, luni, de la ora 17.30, în deplasarea de la FC Botoșani.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici (Muşat 79’) – Meza Colli, Şerban (Boldor 79’) – Viana (Dumitraşcu 71’), Tănase (Raynov 71’), Işfan – Ganea (Said 78’). Antrenor: Andrei Prepeliţă.
FCSB: Vlad (Târnovanu 46’) – Cristea, Miron, Ov. Popescu – Cordea (Keşeru 79’), Edjouma, Perianu, V. Gheorghe – Dumiter (Coman 46’), I. Stoica (Burlacu 71’), Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea.
Cartonaşe galbene: Greab 50’, Isfan 87’, Dumitraşcu 90’ / Cordea 58’, Perianu 75’
Stadion: Nicolae Dobrin; Spectatori: 4.275
Arbitru: Ovidiu Haţegan / A1: Mircea Grigoriu / A2: Sebastian Gheorghe
Observatori: Romulus Chihaia, Corneliu Fecioru.
Sursa rezumat video: Look Sport

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds