Debut cu dreptul în amicale!

Real Bradu – FC Argeș 0-2 (0-0).
Au marcat: Buleică (min.48), Șerban (min.57).

FC Argeș a disputat sâmbătă, pe sinteticul de la Bradu, primul joc de verificare din această perioadă precompetițională. Echipa noastră a învins cu 2-0 pe Real Bradu, liderul Ligii a IV-a Argeș, golurile alb-violeților fiind reușite după pauză, de Buleică și Șerban.

Buleică a deschis scorul în minutul 48 după ce a trimis în plasă o centrare de pe stânga, iar Șerban a majorat diferența, după ce a trimis în vinclu o torpilă de la 30 m!. Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre a împărțit lotul în două formații în încercarea de a da minute în mod egal fiecărui jucător pe care îl are la dispoziție. Confruntarea cu Bradu a fost dominată de la un capăt la altul de către piteșteni, care în afară de cele două goluri marcate, au mai avut și alte mari ocazii de gol prin Florescu, Năstăsie, Șerban, Enceanu și Barbu. De fiecare dată portarul gazdelor a fost la post, limitând proporțiile scorului. Și Real Bradu și-a trecut în cont două mari ocazii de gol, prin Păun care din interiorul careului nu l-a putut învinge pe Tavi Popescu și Păvăluță care a trimis în bară. Pentru alb-violeți, amicalul cu Bradu a fost un test util de pregătire având în vedere că FC Argeș venea după trei săptămâni de pregătire cu câte două antrenamente pe zi.

Caseta tehnică:

FC Argeș, I repriză: Popescu – Oancea, Gugu, Turda, Stan – Vasile Gheorghe, Panait, Alin Popa, Năstăsie – Florescu, Buhăescu.
FC Argeș, a II-a repriză: Grecu – Tofan, Vișa, Hreniuc, Șerbănică – Raul Costin, Șerban, Cătălin Barbu, Enceanu – Buleică, Nilă. Pe parcurs au mai intrat juniorii Oprescu, Vochin și Teodorescu. Antrenor: Emil Săndoi.

Real Bradu: Zaharia – Voicu, Mihăilă, Nae, Ștefănescu – Barbu, Irimia, Neagu, Mormolea – Păun Păvăluță. După pauză au mai intrat Predică, Sinculescu, Alexa, Bobaru, Mierlea, S. Ciucă, Andreescu, B, Ciucă, Anghel. Antrenor: George Stan.