Săndoi: „Băieţii sunt foarte receptivi!”


Emil Săndoi, antrenorul echipei FC Argeş îşi doreşte foarte mult să înceapă returul cu dreptul. Tehnicianul echipei noastre este mulţumit de felul în care se pregătesc jucătorii săi. Principalul grupării din Trivale nu se aşteaptă la un meci uşor cu Metaloglobus Bucureşti, adversarul din primul meci oficial din 2019.


Care sunt primele concluzii din acest prim cantonament?
-Băieţii sunt ok şi se pregătesc foarte, foarte bine!. Au mai existat şi mici probleme din cauza răcelilor, dar au reuşit să treacă peste ele. Nu am ce să le reproşez în privinţa şedinţelor de pregătire pentru că fac faţă cu brio cerinţelor mele.
Condiţiile de pregătire sunt ok?
-Condiţiile sunt foarte bune şi nu avem nimic de reproşat. Ne pregătim pe un teren sintetic care este de cea mai bună calitate. S-a degajat zăpada de pe el. Nu putem să facem pe cele de iarbă pentru că încă este zăpadă. Condiţiile de refacere şi de cazare sunt foarte bune şi suntem mulţumiţi de ce avem aici.
Ce aţi urmărit în meciul-şcoală de miercuri?
-Am urmărit şi o altă aşezare. Au fost unele probleme pur tactice pe care le stabilisem înainte de a veni la stadion şi pe care trebuiau să le respecte jucătorii. Băieţii sunt foarte receptivi şi respectă exact ce le spun. Nici nu am mai oprit jocul la pauză. Au arătat poftă de joc după două zile cu câte două antrenamente foarte, foarte grele. Chiar sunt bucuros că îi văd aşa dornici să se pregătească cât mai bine.
Peste trei săptămâni începe returul. Debutăm cu dreptul?
-Asta sperăm cu toţii. Ne dorim foarte mult acest lucru şi sperăm să o şi facem!. Avem un joc la Metaloglobus care a transferat mulţi jucători în ultima perioadă. Toate echipele au transferat. Vă spuneam că jucătorii care o să pice de la prima ligă se vor împărţi la echipele de liga a doua. Va fi un meci greu cu Metaloglobus, iar apoi vom juca acasă, cu Târgovişte. Vor fi meciuri grele, pe muchie de cuţit. Sperăm să facem faţă şi să avem un parcurs cât mai bun în retur. Asta ne dorim cu toţii!.