Debut cu dreptul pentru Săndoi!

# CS Știința Miroslava – FC Argeș 2-3(0-2).

Au marcat: Marin 77, Nemțanu 85 / Buhăescu 41, Raul Costin 44, Șerban 66.

FC Argeș a început cu dreptul returul campionatului. Echipa noastră s-a impus cu 3-2 în deplasarea de astăzi, de la Știința Miroslava, la capătul unui meci pe care l-a controlat în marea majoritatea a timpului.
Confruntarea s-a disputat pe stadionul din satul Uricani, pe un teren foarte greu, suprafața de joc fiind curățată de zăpadă în ultimul moment. Startul partidei a fost amânat cu o jumătate de oră pentru ca oficialii moldovenilor să aibă timp să îndepărteze stratul de omăt destul de consistent. Piteștenii au fost mai pragmatici și au speculat la maximum greșelile defensivei ieșene. Alb-violeții au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri după reușitele lui Buhăescu și Raul Costin. După pauză, moldovenii s-au aruncat în atac și au trimis de două ori mingea în bară prin Corban și Marin. FC Argeș a mai punctat încă o dată prin Șerban și se părea că băieții noștri nu vor avea nici un fel de probleme în a se impune. Miroslava nu a capitulat nici la acest scor de neprezentare. Moldovenii au înscris de două ori prin Marin și Nemțanu și au făcut ca ultimele cinci minute ale meciului să devină incendiare. Elevii lui Emil Săndoi au știut să gestioneze bine situația, iar gazdele nu și-au mai creat nici o ocazie de gol pe final. În urma acestui rezultat, FC Argeș a urcat pe locul 6 în clasament, cu cele 38 de puncte, acumulate în 22 de etape.

Caseta tehnică:
Știința Miroslava: Turiță – Chindriș(min.63 Ambrosie), Moisi, Bucur, Agrigoroaiei -Cărăruș(min.76 Nemțanu), Milea, Corban, Viorică – Taciuc, Buhăceanu(min.46 Marin). Rezerve: Târnovanu, Nemțanu, Sandu, Marin, Izmană, Căruță, Ambrosie. Antrenor: Adrian Kerezsy.
FC Argeș: Popescu – Oancea, Cotigă, Vișa, Șerbănică – Panait(min.71 Mihăescu), Raul Costin, Șerban, Robert Grecu(min.87 David)- Năstăsie(min.88 Martin), Buhăescu. Rezerve: Nicușor Grecu, Barbu, Tofan, Stoica, Martin, Mihăescu, David. Antrenor: Emil Săndoi.
Stadion: Comunal (Miroslava – Iaşi).
Arbitru: Mihai Amorăriţei (Câmpina); Asistenţi: George Marian Fridl (Comăneşti) şi Damian Antal (Bacău).

Cartonașe galbene: Moisi, Chindriș, Agrigoroaie / Șerban.

Cum s-au marcat golurile:
min. 41: 0-1! Năstăsie execută o lovitură liberă de la 20 m, defensiva moldovenilor respinge până la Buhăescu care trimite în plasă, cu șut violent, din interiorul careului.
min. 44: 0-2! Șerbănică centrează în fața porții iar Raul Costin îl învinge pe portarul moldovenilor cu un șut plasat.
min.66: 0-3! Șerban îl lobează pe Turiță și urcă scorul la 3-0!.
min.77: 1-3! – Marin reduce din handicap cu un șut de lângă tușă, dintr-un unghi imposibil, mingea luând o traiectorie ciudată înainte de a intra în poarta apărată de Popescu care era ieșit dintre buturi.
min.85: 2-3! – Marin șutează din întorcere, Popescu respinge în față, iar Nemțanu, nemarcat, înscrie pentru moldoveni.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.