Piteştenii vor 3 puncte din Moldova!

#Ştiinţa Miroslava – FC Argeş, sâmbătă, ora 11
FC Argeş a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru primul meci oficial din 2018. Echipa noastră va întâlni sîmbătă, de la ora 11, în deplasare pe Ştiinţa Miroslava. Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru runda cu numărul 22 a acestei ediţii de campionat. Piteştenii vor începe returul de pe poziţia a 7-a a ierarhiei, cu cele 34 de puncte acumulate în 21 de etape, în timp ce Miroslava se situează pe locul 14, cu 22 de puncte.

Disputa cu moldovenii este meciul de debut pentru Emil Săndoi în calitate de principal al echipei FC Argeş. Tehnicianul grupării din Trivale îşi doreşte un start perfect de retur: „Aşteptăm cu o mare dorinţă reluarea campionatului. Aşteptăm să vină şi primăvara, dar văd că se lasă aşteptată. În ultimele zile vremea a fost chiar foarte urâtă. Din punctul ăsta de vedere suntem şi noi puţin îngrijoraţi pentru că avem o deplasare destul de grea ca număr de kilometri. Ne-am interesat care sunt condiţiile acolo lângă Iaşi pentru că este un teren destul de dificil, chiar şi în condiţii meteo bune. Să vedem ce ne rezervă timpul la ora jocului. Sunt foarte mulţumit de aportul pe care l-au avut toţi jucătorii în perioada de pregătire. Cred că am fixat, în mare, principiile şi strategia în marea majoritate a jocurilor din acest retur de campionat. Ne interesează ca sâmbătă, la ora jocului, gazonul să fie în condiţii practicabile. În retur toate echipele se întăresc. Miroslava a mai luat câţiva jucători de pe la Poli Iaşi, dar nu ne sperie acest lucru. Ne interesează jocul nostru. I-am urmărit pe cei de la Miroslava în meciurile de pregătire. Vom face în aceste zile şi câteva vizionări cu băieţii. Dacă vom fi la capacitate maximă şi vom fi preocupaţi permanent să respectăm ceea ce stabilim la cabină, eu cred că putem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim” a spus Săndoi.
#”Va fi un meci de luptă”
Principalul grupării din Trivale îşi doreşte să facă din FC Argeş o echipă de temut pentru orice adversar: „Aştept să înceapă campionatul pentru a vedea şi eu care este nivelul ligii secunde. A trecut o perioadă destul de mare decând nu am mai antrenat la liga a doua, dar am urmărit mai multe jocuri şi chiar am fost surprins de nivelul la care se joacă unele partide. Sunt puţin nemulţumit pentru că în meciul de sâmbătă, hazardul şi întâmplarea, probabil că vor avea o importanţă mai mare decât o strategie, o aşezare din punct de vedere tactic. Greşelile individuale îşi vor spune cuvântul. Sperăm să nu fim noi cei care vom face greşeli. O să fim preocupaţi să avem şi o posesie bună, să ne creăm situaţii de a marca, să înscriem. Va fi un meci de luptă, indiferent de condiţii. Acolo se anunţă ninsoare şi îngheţ pe timpul nopţii. Jucăm la ora 11. Sâmbătă se mai anuţă şi ploaie. Nu mă sperie acest aspect. Trebuie să fim pregătiţi să jucăm în orice fel de condiţii. Este important şi cum începem acest retur de campionat. Trebuie să ne propunem mai mult decât o clasare în primele 6 echipe. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla pe parcursul campionatului. Am încredere în toţi jucătorii pe care îi avem. Ne dorim ca spectatorii care vor veni la meciuri să aibă ce vedea. Sper să fim o echipă greu de dominat în acest retur de campionat. Îmi doresc să fim o nucă tare, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Astea sunt obiectivele noastre. Vreau să înscriem la fiecare partidă pe care o disputăm şi nu mă sperie aspectul că am ratat destul de mult în meciurile amicale. Este foarte important că ne-am creat aceste ocazii şi că am ajuns în faţa porţii. În multe meciuri am irosit ocazii rarisime. Am lucrat şi la acest capitol cât ne-au permis terenurile de antrenament”.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.