Debut cu înfrângere pentru Ionuț Badea!

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – FC Argeș 2-1(1-0).
Au marcat: Bădăuță(min.4), Vlad Rusu(min.64) / Blejdea(min.56)

Ionuț Badea a debutat cu stângul pe banca tehnică a echipei noastre. FC Argeș a pierdut cu 2-1 confruntarea din această după amiază, de la Severin, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și a ratat o bună șansă de a se apropia de podiumul ligii secunde. 
Gazdele au deschis scorul după doar patru minute prin Bădăuță care a trimis în plasă o minge șutată de Astafei care a fost respinsă în față de Răzvan Ducan. Piteștenii au reușit să restabilească egalitatea la zece minute după pauză prin Andrei Blejdea care a trimis ăn poartă din interiorul careului mic. Bucuria alb-violeților nu a durat decât puțin timp pentru că nou-intratul Vlad Rusu a readus gazdele din nou în avantaj, cu un șut din vole, din interiorul careului. După primirea celui de-al doilea gol, echipa noastră a început cursa pentru a restabili din nou egalitatea. Cătălin Barbu a trimis balonul în plasă cu aproape 20 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, însă centralul Andrei Moroiță a dictat fault în atac și a anulat reușita mijlocașului alb-violet. Argeșenii puteau pleca cu un punct de la Severin, însă Moga a avut un reflex de mare portar la șutul lui Robert Grecu pe care a reușit să-l respingă din vinclu. În urma acestui eșec, FC Argeș a coborât pe locul 10, cu cele 16 puncte, acumulate în cele 11 partide disputate până acum. Următorul meci al echipei noastre este programat luni, 21 octombrie, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, adversar urmând a fi Farul Constanța care astăzi a învins cu 3-2, pe propriul teren, pe Universitatea Cluj.

Caseta tehnică:

Viitorul Pandurii: Moga – Dunca, Yabre, Oros(cpt), Dragu – Chiorean, Prejmerean, Cioiu(min.76 Buia), Gîrbiță – Bădăuţă(min.63 Vlad Rusu), Astafei(min.46 Pop).
Rezerve neutilizate: Anca-Trip – Porumb, Chelaru, Zanorowski.
Antrenor: Cristian Lupuţ.

FC Argeş: Ducan – Dănescu, Motroc, Şerbănică, Muşat – Panait(min.54 Brînzan), Prepeliță(cpt) (min.73 Alexe), Năstăsie(min.14 Tofan), Grecu – Barbu, Blejdea.
Rezerve neutilizate: Tavi Popescu, Szecui, Matiş, Turda.
Antrenor: Ionuţ Badea.

Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin – Mehedinţi);

Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti); Asistenţi: Cristian Daniel Ilinca (Craiova) şi Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea); Rezervă: Marius Daniel Bădoiu (Craiova); Observatori: Iulian Spătaru (Timişoara) şi Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

Cum s-au marcat golurile:

min.4: 1-0! Bădăuță deschide scorul cu un șut din interiorul careului după ce Ducan reușise să respingă în față șutul lui Astafei de la marginea careului.

min.56:1-1! Mușat execută o lovitură de colț, balonul ajunge la Blejdea care nemarcat, trimite în plasă!.

min.64: 2-1! Nou -intratul Vlad Rusu nscrie cu un șut din vole, de la marginea careului.