Debut cu stângul în play-out

FCSB II – FC Argeș II 3-1(1-0)

Au marcat: M.Tănasă(min.28), Burlacu(min.50), Istrate(min.62) / Barbu(min.64)

FC Argeș II a început cu stângul play-out-ul Ligii a III-a. Echipa secundă a clubului nostru a pierdut cu 1-3, confruntarea de vineri seară, din deplasare, cu FCSB II, satelitul vicecampioanei României.

Alb-violeții nu au avut nici o șansă cu echipa secundă a roș-albaștrilor care a primit întăriri serioase de la prima formație. Bucureștenii au deschis scorul în primul mitan prin Matei Tănasă, iar Burlacu a majorat diferența la puțin timp după pauză. Gazdele au mai punctat încă o dată cu o jumătate de oră înainte de final prin Istrate, iar soarta celor trei puncte puse în joc era pecetluită. Piteștenii au redus din handicap prin Cătălin Barbu, insuficient însă pentru a mai putea întoarce meciul. În urma acestui eșec, FC Argeș II a rămas pe locul 6 al play-out-ului, cu cele 7 puncte, adunate în 19 etape, iar FCSB II și-a consolidat locul 1 al seriei a IV-a, cu o zestre de 27 de puncte. Următorul joc oficial al alb-violeților este programat vineri, 8 aprilie, de la ora 17.00, la Bradu, cu CS Real Bradu.

Caseta tehnică:

FCSB II: Maxim – Ciontea, Trifan, Achim, Mitroi – Perianu, Manolache, Muși, A. Tănasă – Burlacu, M. Tănasă.

Rezerve: Ștefan, Stancovici, Horșia, Dănilă, Trandafirescu, Istrate. Antrenor: Corneliu Ionescu.

FC Argeș II: Micle – Mălin, I. Oprescu, Ciuciulete(min.65 Vlad Tudor), Curescu – Duminică(min.35 Ernest), Găleșanu(min.46 Dinoci), Mitoi(min.46 G. Oprescu), Florescu – Barbu(min.65 Drugan), Moisie. Antrenor: Marius Priseceanu.

Arbitru: Dan Buzărnescu(Craiova); Asistent 1:Romeo Popa(Craiova); Asistent 2: Gică Albulescu(Tulburea).

Observatori: Camelia Nicolae(București), Speranța Popescu(București)