Derbi cu locul 3!

#Chindia Târgovişte – FC Argeş, duminică, ora 17, Digi Sport 2

Fotbaliştii de la FC Argeş vor disputa la sfârşitul acestei săptămâni o nouă etapă de campionat. Echipa pregătită de Emil Săndoi va întâlni duminică, de la ora 17, în deplasare, pe Chindia Târgovişte. Confruntarea dintre dâmboviţeni şi argeşeni este un adevărat derbi având în vedere poziţiile pe care le ocupă cele două grupări în clasament.

După 28 de etape, Chindia ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 58 de puncte, adunate în 28 de etape, în timp ce FC Argeş se situează pe locul 4, cu 49 de puncte, strânse tot în 28 de runde. În partida din turul campionatului, cele două echipe au remizat, 0-0, pe stadionul Nicolae Dobrin. Alb-violeţii au moralul foarte bun înaintea acestei confruntări după victoriile cu Dacia Unirea Brăila şi Sportul Snagov, iar oficialii grupării din Trivale îşi doresc ca echipa să continue parcursul bun din ultimul timp. Cu o eventuală victorie a echipei noastre, lupta pentru ultimul loc al podiumului ar deveni şi mai încinsă având în vedere că decalajul de puncte s-ar reduce considerabil. 

#”Să demonstrăm că locul nostru este mai sus”

Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre îşi doreşte un rezultat pozitiv în deplasarea de la Târgovişte: „Întâlnim o echipă bună, din punctul meu de vedere. Chiar înainte de a veni aici am urmărit meciurile importante din liga a doua. De la bun început am spus că parcă era un plus pentru primele trei clasate, dar nu neapărat în ordinea în care sunt în clasament. Cred că şi Târgovişte ar fi putut fi chiar mai în faţă. Întâlnim o echipă cu jucători de valoare, o echipă foarte omogenă. Au jucători care evoluează de 6-7 ani împreună. E important şi aspectul ăsta. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână după sărbătorile de Paşte. Băieţii au avut şi liber. În această perioadă am încercat să îmbinăm sportul de performanţă, cu datinile şi obiceiurile noastre. Sunt mulţumit de implicarea jucătorilor în antrenamente, de aportul pe care şi-l aduc de fiecare dată. Ne dorim cu toţii să progresăm. Ar fi important pentru noi un rezultat bun. Nu neapărat pentru poziţia din clasament. Încercăm să formăm un grup unit şi performant. Asta ne interesează în primul rând. Este un joc în care ar trebui să demonstrăm că şi locul nostru este mai sus decât poziţia pe care o ocupăm în momentul de faţă. Mi-aş fi dorit ca cei de la Chindia să câştige meciul de la Brăila. De obicei, atunci când o echipă are un rezulat negativ, îşi ia toate măsurile pentru următoarea partidă. Pentru ei, dacă ar face un pas greşit cu noi, şansele la locul 2 sau locul 1 s-ar diminua foarte mult. Noi trebuie să ne urmărim interesul nostru. Vrem să construim. o echipă puternică, însă o construcţie se poate face numai pe rezultate pozitive” a spus tehnicianul argeşean la conferinţa de presă de dinaintea acestei partide. 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.