La 6 puncte de podium!

#Chindia Târgoviște – FC Argeș 2-4(0-2).
Au marcat: Cherchez (min.49 pen.,min.70) / Raul Costin (min.1), Cătălin Stan (min.40), Buhăescu (min.61 pen), Ionuț Năstăsie (min.76 pen).

 

FC Argeş a relansat lupta pentru locul 3 după ce s-a impus cu 4-2 în deplasarea de la Târgovişte, contra Chindiei. Disputa de duminică seară, cu dâmboviţenii a fost una foarte spectaculoasă, cu goluri multe, dar și cu trei penalty-uri.

Echipa noastră a obţinut a treia victorie consecutivă în Liga 2 după ce a făcut instrucție chiar pe terenul ocupantei ultimului loc al podiumului. Argeșenii au deschis scorul după doar 48 de secunde, prin Raul Costin, iar Cătălin Stan a profitat de o eroare a portarului advers şi a înscris pentru 2-0. Chindia a revenit imediat după pauză, când Cherchez a transformat penalty-ul obţinut de Florea, dar piteştenii au dat dovadă de tărie de caracter și de echipă mare. Alb-violeții au refăcut rapid diferenţa prin Buhăescu şi se părea că FC Argeș a încheiat conturile cu dâmbovițenii. Gazdele nu au capitulat iar Cherchez şi-a trecut în cont dubla în minutul 70 după ce a marcat cu capul din faţa porţii. FC Argeş a mai înscris o dată, tot din penalty, prin Năstăsie, stabilind scorul final. Prin această victorie, FC Argeș s-a apropiat la şase puncte de Chindia, ocupanta locului trei, iar lupta pentru ultima treaptă a podiumului care duce la barajul pentru Liga I a devenit și mai încinsă.

Caseta tehnică:

Chindia: Meilă (min.46 Aioani) – Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitrașcu – Nisipeanu (min.46 Neguț), Rogoveanu, L. Mihai, C. Stoica (min.71 Licu) – Florea, Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

FC Argeș: O. Popescu – Oancea (min.90+2 Barbu), Cotigă, Vişa, Șerbănică – Stan, Şerban (min.74 Panait), Raul Costin, Năstăsie – Tofan, Buhăescu (min.88 Nilă). Antrenor: Emil Săndoi.

Cum s-au marcat golurile:

Min.1: 0-1: Gol FC Argeş! Raul Costin deschide scorul cu un şut la colțul lung, din interiorul careului, în urma unei centrări a lui Şerban.

Min.40: 0-2! – Gol FC Argeș! Raul Costin execută o lovitură liberă de la 30 m, Meilă respinge în față, iar Stan trimite cu capul în plasă, din interiorul careului.

Min.49: 1-2! Chindia reduce din handicap prin Cherchez care a transformat lovitura de la 11 m scoasă de Daniel Florea, care a fost faultat în careu de Oancea.

Min.60: 1-3! GOL FC Argeș! Tofan este agățat în careu de Vătavu, centralul arată penalty care este transformat de Buhăescu.

Min.70: 2-3! – Chindia reduce din handicap prin Cherchez care trimite cu capul în plasă, din fața porții, în urma unei centrări de pe dreapta.

Min.76: 2-4! Gol FC Argeş! – Oancea este faultat în careu de Dumitrașcu, centralul arată punctul cu var, iar Năstăsie transformă penaltyul.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.