Derby de mare tradiţie în Trivale!

# FC Argeş – UTA Arad, vineri, ora 18

FC Argeş va disputa în acest week-end ultimul meci din această ediţie de campionat. Echipa noastră va întâlni vineri, de la ora 18, pe propriul teren, pe UTA Arad, formaţie de mare tradiţie a fotbalului românesc. Atât FC Argeş, cât şi UTA Arad, au în spate o istorie bogată, cu multe titluri de campioane. Ambele evoluează însă în liga secundă şi încearcă să revină acolo unde le este locul, pe prima scenă fotbalistică a ţării. Alb-violeţii îşi doresc să termine campionatul în forţă şi nu concep decât victoria în disputa cu arădenii. În eventualitatea unui succes, gruparea din Trivale va termina această ediţie de campionat pe locul 4, o clasare onorabilă având în vedere că echipa noastră este o nou promovată şi nu a avut ca obiectiv în acest sezon promovarea.
Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre le cere jucătorilor să trateze cu maximă seriozitate şi acest ultim meci: „Sper ca şi la acest joc evoluţia întregii echipe să fie una bună şi să câştigăm. Ştim că întâlnim o echipă de mare tradiţie a fotbalului românesc. Sunt convins că vom avea o evoluţie bună şi în meciul de vinei. Toţi băieţii merită felicitări pentru felul cum s-au pregătit. Au arătat că sunt fotbalişti profesionişti, că îşi doresc să facă performanţă. Din punctul ăsta de devedere, suntem bucuroşi că am lucrat cu astfel de jucători. Este o ultimă etapă şi am vrea să ne luăm la revedere de la iubitorii fotbalului din Piteşti cu un rezultat pozitiv. Contez încă o dată pe profesionalismul băieţilor. E foarte importantă ultima impresie, având în vedere că avem acest ultim joc acasă. Trebuie să facem o partidă bună. Garanţii nu poate oferi nimeni în viaţă şi în sport, pentru că pot să apară şi momente neprevăzute. Sper să nu se întâmple în această ultima partidă”.
# Regretă punctele pierdute
Tehnicianul echipei noastre a trecut în revistă rezultatele din acest retur de campionat şi a tras concuziile care se impun: „Chiar dacă jucăm ultima etapă, deja ar trebui să ne gândim la campionatul următor. Vom întâlni multe echipe de tradiţie şi din din punctul meu de vedere cred că va fi cel mai frumos sezon, cel mai interesant, dar şi cel mai greu campionat de liga a doua. Asta este părererea mea. La startul competiţiei, multe dintre echipele care sunt în momentul de faţă în liga a doua, o să aibă ca obiectiv promovarea. Noi venim după câteva rezultate pozitive. Victoria de acasă cu Dunărea Călăraşi care venea după 32 de rezultate pozitive, marea majoritate victorii. Jocul nostru a fost unul dintre cele mai consistente pentru că nu am dat nici o şansă adversarului şi ne-am impus de o manieră categorică. Aşa sper să se întâmple şi în jocul cu UTA. Am un regret pentru că am pierdut multe puncte la ultimele faze ale jocurilor, ultimele secunde ale meciurilor. Cred că am fi fost mult mai în faţă în clasament, dar dacă stau să mă gândesc făcând un clasament al primelor 6, dacă s-ar fi jucat cu play-off în returul acestui campionat, am pierdut un singur meci, cel de la Hermannstadt, echipă care a jucat finala Cupei României. Am reuşit un singur rezultat de egalitate, la Afumaţi. Şi acolo am fost egalaţi în ultimele secunde ale partidei. Am reuşit să câştigăm la Târgovişte cu 4-2, la Clinceni, tot cu 4-2. Am câştigat acasă, cu Dunărea Călăraşi. Din punctul ăsta de vedere, băieţii şi-au făcut datoria. Poate am mai avut momente în care s-a văzut lipsa de concentrare. Nu întâmplător şi acele golurile pe care le-am încasat nu s-ar fi întâmplat dacă am fi putut accede mai sus. Am fi meritat să terminăm pe locul 3, dacă ne gândim la punctele pe care le-am pierdut, la numărul de ocazii pe care le-am avut şi la jocul pe care l-am prestat”.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.