Sezon încheiat pe locul 4!

FC Argeș – UTA Arad 1-0(0-0).
A marcat: Şerbănică (min.75).

FC Argeş a încheiat sezonul cu o victorie şi a terminat această ediţie de campionat pe locul 4. Echipa noastră s-a impus cu 1-0 în confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu UTA Arad, campioana provinciei, formaţie care are în palmares 5 titluri de campioană. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de fundaşul Dănuţ Şerbanică, în partea secundă a meciului.
Disputa din Trivale a fost dominată copios de alb-violeţi care în afară de acest gol şi-au mai creat şi alte oportunităţi de a mai puncta. Şi în acest meci lipsa de inspiraţie pe faza ofensivă şi-a spus cuvântul, piteştenii ratând din poziţii ideale. Cu gândul la vacanţă, cele două echipe s-au mulţumit să aştepte greşeala adversarului. Cele mai mari oportunităţi de a deschide scorul în prima repriză le-au avut Şerban, Vişa, Grecu şi Năstăsie, însă de fiecare dată au greşit ţinta. După revenirea de la cabine, echipa noastră a menţinut presiunea pe adversar iar insistenţa piteştenilor a dat roade şi pe tabela de marcaj. FC Argeş a deschis scorul în urma unei faze fixe, cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar. Năstăsie a centrat în careu dintr-un corner, balonul a ajuns la Şerbănică care l-a învins pe Barna cu un şut violent, balonul lovind transversala înainte de a intra în poartă. Prin această victorie, FC Argeş a ajuns la 68 de puncte, acumulate în 38 de etape, consolidîndu-şi locul 4 pe care îl ocupa în clasament înaintea acestei ultime etape.

Caseta tehnică:

FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Vişa, Şerbănică, Stan – R.Grecu (min.72 Oancea), Raul Costin, Şerban, Martin (min.67 David Andrei) – I. Năstăsie, Buhăescu (min.46 Nilă). Antrenor: Emil Săndoi.

UTA: Barna – D. Lazăr, Al. Manea (cpt.), R. Iuga, Dinculescu – D. Dan, I. Tănase – Stahl (min.63 Sorato), Jorza, Prună (min.76 Iuga) – D. Popa (min.67 Toma). Antrenor: Ionuţ Popa 

Arbitri: Alin Olaru (Vâlcea), Alexandru Florian (Galaţi), Daniel Vlase (Galaţi).

Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti), Dorinel Dincă(Călăraşi).

Cum s-a marcat golul:

min.75: 1-0! Şerbănică deschide scorul cu un şut sub transversală, în urma unui corner executat de Năstăsie.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.