Dică: „Cea mai proastă partidă”

La finalul partidei de sâmbătă, cu ASU Politehnica Timişoara, pierdută de FC Argeş cu 3-0, Nicolae Dică, antrenorul echipei noastre, s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul echipei pe care o pregăteşte.
Tehnicianul grupării din Trivale susţine că elevii săi au fost de nerecunoscut: „Cea mai proastă partidă făcută de noi în acest sezon. Din păcate nu am reuşit să facem un meci bun după rezultatul pozitiv cu Turnu Măgurele. Ştiam că cei de la Timişoara sunt periculoşi la fazele fixe. Nu am reuşit să marcăm jucătorii şi am luat 2 goluri pe faze fixe. Pe fază ofensivă nu am reuşit să avem ocazii pentru a marca. I-am avertizat pe jucătorii mei sâmbătă trecută imediat după victorie că am obţinut doar 3 puncte şi atât, trebuia concentrare, să câştigăm şi acest meci, căci de aceea am venit aici!”.

„Aştept mai mult de la fiecare”

Dică spune că pentru a rămâne în lupta pentru promovare, echipa are nevoie de constanţă în rezultate: ”Avem şi mulţi tineri, ei trebuie să înţeleagă că pentru atingerea unui obiectiv precum al nostru trebuie legate mai multe rezultate pozitive, ori noi legăm două şi apoi cedăm, legăm încă două şi din nou, nu am reuşit 4-5 rezultate pozitive legate. Şi aştept nu doar de la jucătorii cu experienţă, ci şi de la cei în vârstă de 18 ani, aşa cum aştept şi de la cei de 25 sau 32 de ani. Aştept mai mult de la fiecare!. Ne străduim să ajungem în primii 25 de metri şi acolo luăm deciziile greşite” a spus Dică la finalul meciului conform sporttim.ro.