Dică: „Indiferent că plouă sau este cald, trebuie să câştigăm”

Dică le cere elevilor săi să dea totul pe teren în confruntarea de duminică, din deplasare, cu Sportul Snagov pentru a mai îndulci din amarul lăsat de înfrângerea cu Ripensia.

Chiar dacă meteorologii au anunţat la ora meciului temperaturi de 35-36 grade Celsius, tehnicianul echipei noastre spune că elevii săi trebuie să treacă peste aceste obstacole: „Vom juca la 13.30. Încercăm şi noi să facem antrenamente cât mai aproape de ora meciului. Trebuie să trecem peste acest moment mai dificil, acesta cu căldura. La ora jocului nu trebuie să ne mai gândim la căldură, la teren, la suporteri sau la ce va fi în afara terenului. Trebuie să fim concentraţi la meci şi să dăm totul pe teren. Indiferent că pluă sau este cald, noi trebuie să jucăm şi să câştigăm meciurile”.

# „Nu văd o echipă care să câştige toate meciurile”

Managerul grupării din Trivale a comentat şi rezultatele din prima etapă: „Eu am spus înainte de începerean sezonului că acest campionat va fi echilibrat. Nu văd o echipă care să câştige meciurile de la început şi până la sfîrşit. Văd loturi echilibrate la majoritatea echipelor. Putem să spunem că Petrolul, U Cluj şi UTA, sunt echipe care au luat fotbalişti care au jucat la un nivel mai ridicat. Au investit foarte mulţi bani, dar nu este mare diferenţă între ele şi celelalte echipe”.