Doar cele 3 puncte contează!

Sportul Snagov – FC Argeş, duminică, ora 13.30, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc în aceste zile pentru cel de-al doilea meci din această ediţie de campionat. Echipa noastră va întâlni duminică, de la ora 13.30, în deplasare, pe Sportul Snagov. Cele trei puncte puse în joc sunt esenţiale pentru ambele formaţii care au început cu stângul sezonul, ilfovenii pierzând cu 2-1 în deplasarea de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar FC Argeş cedând cu 1-2 în disputa de pe propriul teren cu Ripensia Timişoara.

Nicolae Dică, managerul echipei noastre, este conştient de dificultatea acestei partide, dar nu concepe decât victoria în această deplasare pentru a nu pierde contactul cu echipele aflate în fruntea clasamentului. Oficialul alb-violeţilor le cere elevilor săi să facă uitată înfrângerea cu Ripensia Timişoara şi să se concentreze pentru duelul cu ilfovenii: „Ne aşteaptă o partidă grea, ca toate pe care o să le avem de aici încolo. Jucăm cu Snagovul, o echipă nouă faţă de anul trecut, pentru că ştiţi foarte bine că majoritatea fotbaliştilor din lotul pe care l-au avut au plecat. Acum au o echipă nouă, cu mulţi jucători tineri despre care nu cunosc foarte multe pentru că s-au reunit în urmă cu trei săptămâni, o lună. Îl ştim pe Stoica care a fost şi el la noi acum ceva timp. Anul trecut a fost la Ripensia Timişoara iar acum este la Snagov. În rest, au jucători tineri care îşi doresc să facă rezultate pozitive. Trebuie să fim concentraţi, să dăm totul la acest joc ca să reuşim să-l câştigăm. Trebuie să avem în primul rând o atitudine bună. Cei de la Snagov au jucat în prima etapă cu cei de la Oradea care s-au transformat în Târgu Jiu. Nu avem meciul lor filmat pentru că nu l-a filmat nimeni, dar ştim echipa lor, ştiu în ce sistem joacă. Ştim câteva lucruri despre ei”.

#”Voi face unele schimbări”

Tehnicianul grupării din Trivale a anunţat schimbări în primul 11-ce faţă de meciul pierdut cu Ripensia Timişoara, din runda inaugurală a acestui sezon: „Voi face anumite schimbări în echipă pentru că nu am fost mulţumit de unii jucători, dar nu vor fi foarte multe, pentru că nu pot după un singur meci să stau să schimb toată echipa acum. Îmi doresc mai mult de la unii jucători, mai ales de la cei cu experienţă. Vom găsi soluţii şi pentru înlocuirea lui Turda care a luat cartonaş roşu în meciul cu Ripensia. Îi avem pe Vişa, Şerbănică şi pe Motroc, trei fundaşi centrali. Din cei trei, voi alege doi. Avem soluţii acolo pentru că Şerbănică poate să joace şi fundaş stânga, dar şi fundaş central”.

#”Am încredere în aceşti jucători”

Principalul piteştenilor a lucrat în această săptămână la moralul jucătorilor: „Eu am încredere în aceşti jucători. Am pierdut un meci, mai avem de jucat încă 37 de etape. Acum nu trebuie să cădem în latura aia negativă şi să nu mai avem încredere în noi. Asta le-am şi transmis în aceste zile. Sper că a fost doar un accident meciul cu Ripensia Timişoara. Începând de la jocul cu Snagov trebuie să începem să ne luăm punctele, dar pentru asta trebuie să muncim foarte mult, să fim uniţi, să avem o atitudine foarte bună la meciuri. Eu am încredere în aceşti jucători pentru că ei mi-au arătat acest lucru la meciurile amicale. Au arătat că se poate şi trebuie să putem şi la meciurile oficiale. Trebuie doar să avem încredere”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds