Dică: ”Putem crește în valoare de la meci la meci”

La finalul meciului de sâmbătă după amiază, cu Universitatea Cluj, câștigat de FC Argeș, cu 1-0, Nicolae Dică s-a declarat mulțumit de evoluția alb-violeților.

Tehnicianul echipei noastre este convins că jucătorii săi pot crește în valoare de la meci la meci, dar le cere piteștenilor să aibă răbdare cu elevii săi: ”Am întâlnit un adversar puternic al ligii secunde, cu jucători foarte buni, jucători cu experiență în Liga I, care au jucat la echipa Națională, dar vreau să-i felicit pe băieți pentru că au făcut o partidă foarte bună. Am avut momente de joc în care am dominat pe cei de la U Cluj. În mare parte am dominat jocul din primul minut până în ultimul. Am reușit să avem o posesie bună, să ne creăm ocazii de a marca, am marcat și un gol. Pe faza ofensivă mi-aș dori să marcăm mai multe goluri. Defensiv, nu ne-au creat mari probleme. În prima repriză au avut două faze în care ne-au pus cât de cât probleme. În a doua repriză nu ne-au pus nici-o problemă. Trebuie să avem răbdare cu acești jucători, mulți dintre ei tineri. Trebuie să capete mai multă încredere, să creadă că atunci când ajung în ultimii 20 de metri pot face diferența. Le spun în fiecare zi că pot crește enorm. De asta pe unii dintre ei i-am și adus. Astăzi noi ne-am luptat cu U Cluj, o echipă care are buget de 2 milioane și ceva de euro. Noi am jucat cu trei jucători titulari aduși de la Pandurii Târgu Jiu, care anul trecut, a fost prima deasupra liniei. Vorbesc de jucători de 18 – 22 de ani. Am încredere în acești băieți și cred că de la meci la meci putem crește în valoare. Important e să aibă curaj și încredere. Asta le spun în fiecare zi”.

# ”Dedic victoria domnului Halagian și domnului Gentea”

Managerul echipei noastre a dedicat acest succes antrenorului Florin Halagian care a decedat acum câteva zile, dar și conducătorului clubului din Trivale: ”Vreau să dedic victoria în primul rând domnului Halagian care nu mai este printre noi. Îmi pare rău că a dispărut și condoleanțe familiei. Acum 3-4 luni chiar vorbisem cu dânsul și urma să ne vedem la București. Din păcate s-a întâmplat această tragedie. Aș vrea să mai dedic victoria și domnului președinte Cristi Gentea pentru că este ziua dânsului și știu că își dorea foarte mult să câștigăm. Mă bucur că am reușit să-l facem fericit astăzi, dar și pe oamenii care au venit la stadion și au fost alături de noi”.