Doar o remiză cu ardelenii!

FC Argeș – FC Hermannstadt 2-2(0-1) Au marcat: Malele(min.65, min.80 pen.) / Răzvan Dâlbea(min.8 pen.), Bright Addae(min.54)
FC Argeş a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 2-2, cu FC Hermannstadt, într-un meci în care oaspeţii au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalați pe final. În urma acestei remize, piteștenii au rămas pe ultimul loc, cu cele 10 puncte, acumulate în 14 etape. Foto: Gabriela Neacșu
Echipa noastră a început prost partida și a încasat un gol destul de repede. Centralul Ionuț Coza a dictat penalty destul de ușor după un duel între Leca și Sîntean, iar căpitanul sibienilor, Răzvan Dâlbea a transformat lovitura de pedeapsă. FC Argeș a replicat prin Malele care a tras însă peste poartă. Ardelenii mai puteau marca încă o dată până la pauză după o pasă prea moale a lui Marakis. Sîntean a încearcat să dribleze portarul, însă acesta iese la timp și a degajat, dar până la Baba Alhassan, care a șutat pe lângă poarta goală. La zece minute după pauză, Hermannstadt a mai înscris încă o dată prin Addae după o centrare a lui Sîntean care a câștigat un duel cu Leca. FC Argeș a redus din diferență cu 25 de minute înainte de final prin Malele care a trimis în plasă de lângă Scarlatache. Echipa noastră a restabilit egalitatea cu zece minute înainte de final. Centralul Coza a dictat penalty la un duel Grecu-Dâlbea iar Malele a transformat lovitura de pedeapsă și a reușit dubla. FC Argeș a cerut penalty la un henț în careu al lui Stoica, aflat în duel cu Grecu, însă Ionuț Coza nu a acordat nimic. Și Hermannstadt putea da lovitura pe final, însă Belu Iordache nu a profitat de o ieșire greșită a lui Greab.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Marakis (Ndiaye ’60), Leca, Deslandes, Muşat – Ş. Drăghici, Honciu (Năstăsie ’75), Şerban, Barbu (Blejdea ’46) – Maes (Grecu ’60) – Malele. Antrenor: Andrei Prepeliță.
FC Hermannstadt: I. Pop – Vodă (Belu ’78), Scarlatache, I. Stoica, Opruţ – Alhasan, Dâlbea (Pires ’87), Addae – Mustivar (Buzan ’87) – Mayoral, Sîntean (Fortes ’60). Antrenor: Ruben Albes.
Arbitri: Ionuț Coza, Marius Nicoară, Mihai Marica
Arbitru de rezervă: Szabolcs Kovacs
Observator joc: Marcel Vasile
Observator arbitri: Alexandru Deaconu
Cartonașe galbene: Honciu, Barbu, Malele/ Addae, Vodă, Opruț