Doar remiză cu maramureșenii!

FC Argeș a început cu un semieșec parcursul din această ediție a Cupei României Betano. Echipa noastră nu a reușit decât o remiză albă, în deplasarea de joi, cu Minaur Baia Mare, din prima etapă a grupelor Cupei României. foto: Digi Sport

Deși au avut în față o echipă de liga a doua, alb-violeții nu au făcut un joc strălucit, rămânând datori în special pe faza ofensivă. După o primă repriză în care nu au contat în atac, piteștenii au fost aproape de gol prin Donisa, însă mijlocașul argeșean a trimis pe lângă poartă din câțiva metri. Replica celor de la Baia Mare a fost dată de Chitaș, Alexe și Ovato, însă de fiecare dată portarul Greab a scăpat cu fața curată. Argeșul a avut o bună oportunitate de a marca pe finalul partidei, însă Meza Colli a tras în blocaj, după ce Ișfan încercase o ”foarfecă”. Următorul joc al echipei noastre este programat luni, 24 octombrie, de la ora 18.15, în deplasare, cu Petrolul Ploiești, partidă care contează pentru runda cu numărul 15 a acestui tur de campionat.

Minaur Baia Mare – FC Argeș 0-0

Minaur Baia Mare: Costache – Alexe, Lazăr, Mondragon, Simion – Gneba, Donca, Ciocan(min.72 Rotar), Chinde(min.72 Ovato) – Stănescu(min.63 Chitaș), Stanciu(min.63 Muacir)
Antrenor: Mihai Iosif

FC Argeș: Greab – Tofan, Dobrosavlevici, Vianna, Latovlevici – Șerban, Meza Colli – Crețu(min.71 Covaci), Donisa(min.63 Calcan), Bertrand(min.71 Raynov) – Celestine(min.63 Ișfan)
Antrenor: Constantin Schumacher

Cartonase galbene: Răzvan Lăzăr / Fabio Vianna

Stadion: Viorel Mateianu (Baia Mare – Maramureş) spectatori 4.000

Arbitru: Vlad Băban(Iași) /A1: Alexandru Corb(Satu Mare) / A2: George Duță(Bacău) / Rezervă: Marius Omuț(Satu Mare)

Observator FRF: Melian Nădășan(Cluj)
Observator CCA: Costin Toma(Piatra Neamț)

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds