VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – Minaur Baia Mare

Joi, 20 octombrie, de la ora 15:30, pe stadionul Viorel Mateianu, se va disputa meciul dintre CS Minaur Baia Mare și FC Argeș, în prima din cele trei etape ale fazei grupelor Cupei României.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps pentru a ajunge la stadion, puteți introduce: “Stadion Viorel Mateianu, strada Câmpul Tineretului 1, Baia Mare”. Pentru cei care fac deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în oraș și până la arenă vor face aproximativ 15-20 de minute, iar parcarea se găsește în afara stadionului. De asemeanea, vulturii care vor folosi trenul ca mijloc de transport, pot să ia autobuzul numărul 31, de la Autogară. Vor coborî după stația Piața Izvoare, la stația Stadion. De acolo merg pe jos aproximativ 5 minute.

Prețul biletelor pentru această partidă este de 5 lei, iar acestea pot fi achiziționate joi de la casele de bilete. În ziua meciului, casele vor fi deschise începând cu ora 13:30.

Cei care ajung mai devreme și vor să mănânce ceva,  găsesc în apropierea stadionului următoarele restaurante: Chios, Bastion, Cinquecento.