Doar un punct, deși am fi meritat trei!

Universitatea Cluj – FC Argeş 0-0

FC Argeș a reușit să plece cu un punct din deplasarea de duminică seară, de la Universitatea Cluj, una dintre principalele candidate la promovare în Liga I, deși după aspectul jocului ar fi meritat să le obțină pe toate. Confruntarea dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, 0-0, rezultat în urma căruia lupta la promovare devine și mai încinsă.

Față de primele patru partide din acest retur de campionat, jocul echipei noastre a fost mult mai bun, alb-violeții având perioade în care și-au dominat adversarul. Alb-violeții puteau deschide scorul după un sfert de oră prin Buhăescu, însă tușierul Damian Antal a ridicat eronat fanionul pentru o poziție neregulamentară din joc și a anulat golul atacantului echipei noastre. Reluările tv au arătat că poziția lui Vasile Buhăescu era regulamentară, iar golul trebuia să fie validat!. Ardelenii au rămas în inferioritate numerică pe finalul primei reprize după ce Dorin Goga a fost eliminat pentru un cot în figură aplicat lui Andrei Panait. După pauză, clujenii au încercat să pună în pericol poarta lui Nicușor Grecu, însă alb-violeții s-au organizat destul de bine în defensivă. Echipa noastră a încercat să dea lovitura pe contraatac, iar Buhăescu, Florescu și Șerbănică și-au trecut în cont ocazii destul de mari de a înscrie. Decizia eronată luată de asistentul Damian Antal a cântărit decisiv și a privat echipa noastră de o victorie care după aspectul jocului ar fi fost pe deplin meritată. FC Argeș rămâne singura echipă din eșalonul secund care a reușit să le ia ardelenilor 4 puncte din cele 6 posibile. În tur, echipa noastră s-a impus în Trivale cu 2-1, iar acum a remizat, 0-0, pe terenul ardelenilor, care prin acest semieșec au ratat șansa de a urca pe primul loc al eșalonului secund. În urma acestei remize, FC Argeș se menține pe locul 6 în clasament, cu cele 44 de puncte, acumulate în 26 de etape.

Caseta tehnică:
”U” Cluj: Dur-Bozoancă – Căpuşă, Abrudan, Berci – Al. Coman (min.87 Greu), Giurgiu, Sepsi (min.80 Janos), Taub – Goga (cpt.), Axente (min.67 M. Coman), Pîrvulescu. Antrenor: Bogdan Lobonţ.
FC Argeş: Grecu – Tofan, Vişa, Turda, Hreniuc – Şerbănică, Florescu, Panait (min.90+2 Costin) – Buleică (min.86 Enceanu), Buhăescu (cpt.), Năstăsie (min.70 Vasile Gheorghe). Antrenor: Valentin Năstase.
Arbitri: Cătălin Buşi(Râmnicu Vâlcea), Damian Antal(Bacău), George Bogdan Duţă(Bacău)
Observatori: Iulian Spătaru (Timişoara), Adrian Petre (Buzău).
Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca) Spectatori: 6000.
Cartonaşe galbene: Pîrvulescu, Axente, Marius Coman, Taub / Turda, Năstăsie.
Cartonaşe roşii: Goga(min.41)