Doi arbitri de la meciul Turris – FC Argeş, depistaţi pozitiv cu noul coronavirus!

După ce argeşenii Iulian Călin şi Robert Avram au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, Federaţia Română de Fotbal a anunţat miercuri, că un al treilea arbitru român a fost confirmat cu virusul SARS-COV2. Conform Liga2.ro, există şi un al patrulea ”cavaler al fluierului” infectat. Este vorba despre un asistent, al cărui test a venit după anunţul FRF.

Conform Liga2.ro, cei doi noi arbitri care au luat recent noul virus sunt Cătălin Buşi şi Florin Păunescu. Ambii au fost delegaţi la meciul de vinerea trecută dintre Turris Oltul Turnu Măgurele şi FC Argeş, din prima etapă a play-off-ului Ligii 2, primul ca arbitru de rezervă şi al doilea ca asistent. După ce arbitrul de centru, din lotul de Liga 1, a fost confirmat, a făcut testul şi asistentul care venise la meci cu el, Florin Păunescu. Sursele Liga2.ro spun că şi lui Păunescu i-a ieşit pozitiv testul PCR cu puţine momente în urmă. În brigadă cu Buşi şi Păunescu au mai fost Stelian Slabu, asistent din Braşov, şi Lucian Rusandu, central din Sfântu Gheorghe. Conform protocolului medical, cei doi vor fi, de asemenea, autoizolaţi.

#Stoica: „Nimeni nu prezintă simptomele bolii”
Oficialii echipei FC Argeş au fost informaţi că doi dintre cavalerii fluierului care au făcut parte din brigada de la meciul cu Turris au fost infectaţi cu COVID-19 iar acum aşteaptă rezultatele următorului test. Bogdan Stoica, directorul executiv al clubului FC Argeş, speră ca jucătorii alb-violeţi să nu fi luat virusul: „Luni vom repeta testul COVID-19, aşa cum cere protocolul medical emis de Ministerul Sănătăţii. Până acum, nici o persoană din delegaţia care a făcut deplasarea la Turnu Măgurele nu a prezentat simptomele bolii. Sper ca rezultatele testelor pe care le vom face luni să fie tot negative”.