Oficialii FC Argeş vor ca promovarea să se joace doar pe teren şi nu în culise: „Vrem arbitraje corecte şi echidistanţă în programarea meciurilor!”

Remiza albă înregistrată de FC Argeş în confruntarea de acum câteva zile, cu Turris Turnu Măgurele, din prima etapă a play-off-ului ligii secunde şi mai ales maniera de arbitraj a centralului Lucian Rusandu care a anulat un gol valabil alb-violeţilor şi l-a eliminat foarte uşor pe Andrei Panait, chiar în debutul părţii secunde, deşi la faza respectivă se impunea cel mult cartonaşul galben, i-a făcut pe oficialii grupării din Trivale să ia atitudine şi să-şi exprime public nemulţumirea legată de această situaţie.
#”Orice detaliu contează!”
Bogdan Stoica, directorul executiv al clubului FC Argeş şi antrenorul Ionuţ Badea, trag un semnal de alarmă în privinţa arbitrajului după prestaţia centralului Lucian Rusandu: „Nici nu mai contează dacă a fost greşeală sau rea intenţie la eliminarea lui Panait pentru că echipa FC Argeş a fost privată timp de o repriză de un om în teren. Sacrificiul jucătorilor nu-l poate compensa nimeni. Faptul că n-am pierdut şi am câştigat un punct, este rezultatul unei munci de echipă, dar privată de ceea ce ar fi trebuit să facem în teren 11 la 11. Noi, antrenorii, muncim, facem strategii, gândim şi punem presiune pe jucători. Sunt chestiuni normale. Sunt doar 5 meciuri şi orice detaliu contează. Ne dorim ca arbitrajele să fie corecte, pentru că la primul meci, Maestrul Ion Crăciunescu a avut o reacţie mai mult decât dură la adresa centralului partidei, coleg de-al său. Nu se poate să avem gol anulat pe nedrept şi eliminare de o asemenea manieră” au spus cei doi oficiali argeşeni.
#”Fiecare să-şi vadă de echipa lui”
Antrenorul Ionuţ Badea a ţinut să-i dea replica şi tehnicianului de la Turris Turnu Măgurele după declaraţiile făcute de acesta la finalul partidei: „Legat de domnul Lincar, cred că fiecare ar trebui să-şi vadă de echipa lui. A spus după meci că ne-a citit jocul… El a citit şi că luăm cartonaş roşu şi că jucăm în zece oameni timp de o repriză…. Dacă tot ne-a ştiut jocul, mă mir cum de s-a terminat 0-0!. Nu cred că a pregătit meciul la 0-0, dacă tot ne-a citit aşa…Mai ales că ne-a şi scos mingea din poartă domnul arbitru…”.
#”Avem nevoie de această egalitate în drepturi”
Directorul executiv şi antrenorul clubului din Trivale îşi doresc ca toate cele şase echipe din acest play-off să fie tratate cu aceaşi măsură de către televiziunile care au drept de difuzare a meciurilor: „Vrem echidistanţă în programarea jocurilor pentru că în joc sunt destinele unor cluburi foarte importante. Noi fiind ultimul meci al etapei a doua, ne dorim ca meciul cu Rapid, din etapa a treia a play-off-ului, să-l jucăm tot la un interval de 7 zile, pentru a avea şi noi o săptămână de pregătire, precum a avut şi Mioveniul după jocul de marți seară cu Rapid. Avem nevoie de această elegalitate în drepturi şi e normal să cerem acest lucru în condiţiile în care nu avem meciuri intermediare” au spus Bogdan Stoica şi Ionuţ Badea.