Dornici de revanşă!

FC Argeş – Farul Constanţa, duminică, ora 11

Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc în aceste zile pentru un nou meci de campionat. Echipa noastră va întâlni duminică, de la ora 11, pe propriul teren, pe Farul Constanţa, una dintre formaţiile incomode care se luptă pentru evitarea retrogradării. Confruntarea dintre argeşeni şi constănţeni care se anunţă una foarte disputată va închide etapa cu numărul 32 din Liga 2 Casa Pariurilor. Înaintea acestui joc stările de spirit din cele două tabere sunt diferite.

FC Argeş ocupă locul 6, cu 56 de puncte, adunate în 31 de runde, în timp ce Farul se situează pe locul 13, cu 36 de puncte, cu trei mai mult decât ocupanta ultimului loc retrogradabil, Daco-Getica Bucureşti. Piteştenii îşi doresc să facă uitată cât mai repede înfrângerea din runda precedentă, din deplasarea de la Daco-Betica Bucureşti. Alb-violeţii speră să facă un joc bun şi să obţină o victorie cât mai clară. Argeşenii sunt dornici de revanşă după ce au pierdut cu 3-1 confruntarea din turul campionatului.

#”Nu va fi un meci uşor!”

Augustin Eduard, tehnicianul grupării din Trivale le cere jucătorilor să trateze cu maximă seriozitate partida: „Înainte de a discuta despre meciul cu Farul Constanţa, vreau să-mi exprim o scurtă părere despre partida pierdută cu Daco Getica şi vreau să fiu cât mai scurt. Le-am spus şi jucătorilor că nu trebuia să avem această sincopă. O echipă puternică, o echipă de valoare, aşa cum ne dorim cu toţii, trebuie să aibă continuitate în rezultate. Închei spunând că am fost nemulţumit atât de jocul echipei noastre, cât şi de maniera de arbitraj şi nu în ultimul rând starea dezastruoasă a terenului de joc. Ne gândim la meciul următor. Vreau să pregătim foarte bine partida cu Farul Constanţa, un meci care nu va fi deloc uşor. Farul îşi va vinde foarte scump pielea. Am urmărit meciul lor de la Cluj. Au pierdut foarte greu, au jucat şi au încercat să pună probleme Universităţii Cluj. În final nu au reuşit. Sper ca aşa să se întâmple şi la noi. Îmi doresc să reuşim să marcăm cât mai multe goluri, iar ei, dacă se poate, să nu înscrie. Vreau să prestăm şi un joc sigur, bazat pe o mai rapidă circulaţie a balonului şi a jucătorilor. Vreau să mărim viteza de joc, să construim, să aducem multe mingi în faţa porţii adverse. Îmi doresc un joc bun şi un rezultat pe măsură” a spus antrenorul alb-violeţilor la conferinţa de presă premergătoare partidei cu marinarii.