Eșec pe propriul teren!

FC Argeş-SSC Farul Constanţa 0-1(0-0).
A marcat. Miranda(min.49)

FC Argeş a pierdut cu 0-1 confruntarea de duminică după-amiază, de pe propriul teren, cu Farul Constanţa şi a ajuns la două eşecuri consecutive sub comanda cuplului de antrenori Augustin Eduard-Paul Ciobanu.

Unicul gol al partidei a fost marcat după pauză, de către Miranda, care l-a învins pe Tavi Popescu cu un şut din interiorul careului, mingea lovind bara înainte de poposi în plasă. Aşa cum spunea şi tehnicianul argeşean la conferinţa de presă premergătoare partidei, Farul a venit la Piteşti să-şi vândă cât mai scump pielea având în vedere situaţia din clasament. Marinarii au încercat să pună în pericol poarta echipei noastre încă din debutul partidei, iar cea mai mare şansă de a deschide scorul i-a aparţinut lui Doumbia care a ratat ţinta dintr-o poziţie foarte bună. După pauză, Farul a deschis scorul în urma unei nesincronizări a defensivei echipei noastre. La puţin timp după marcarea golului, Georgian Păun a avut şansa de a majora diferenţa pe tabelă, însă şutul său, din interiorul careului, nu a prins cadrul porţii. Alb-violeţii au pus presiune pe adversar în ultimul sfert de oră. Piteştenii puteau obţine un punct din această întâlnire dacă centralul Andrei Nagy acorda măcar o lovitură de pedeapsă la cele două faze la care oficialii argeşeni au solicitat penalty pentru henţ în careu. Reluările tv au arătat foarte clar că Ehman a oprit balonul cu mâna la un şut al lui Florescu. Şi comentatorul partidei a spus în direct că centralul Nagy a comis o mare greşeală neacordând lovitură de pedeapsă pentru FC Argeş. Pe finalul partidei, Cătălin Barbu a avut o mare şansă de a restabili egalitatea, însă portarul Avram, cu un reflex uimitor, a reuşit să respingă şutul în forţă trimis de vârful piteştean. Partida s-a terminat 0-1 iar Farul a plecat de la Piteşti cu 3 puncte uriaşe care pot cântări decisiv în lupta pentru rămânerea în eşalonul secund.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Oct. Popescu – D. Oancea, Turda, Vişa, Tofan – Alin Popa (Ct. Barbu 46′), I. Şerban (Enceanu 63′), Andr. Panait, I. Năstăsie (cpt.) – Ed. Florescu (Nilă 77′), Buhăescu.
Rezerve neutilizate: N. Grecu – Ct. Stan, Hreniuc, R. Costin
Antrenor: Augustin Eduard

SSC Farul: R. Avram (cpt.) – Joao Diogo, Antoche, Ehmann, Mih. Şandru (Sabangeanu 54′) – Celestino, Doumbia – R. Miranda, Păun (Arif 83′), Neciu – Surdu (M. Fotescu 71′).
Rezerve neutilizate: Mih. Popa – Iani, C. Zamfir
Antrenor: Petre Grigoraş.

Arbitri: Nagy Andrei(Aiud), Vornicu Adrian(Iași), Corb Ioan(Satu Mare).
Arbitru de rezervă: Robu Ovidiu(Chitila).
Observatori: Corocan Cornel(Reșița), Radu Victor(București).
Stadion: Nicolae Dobrin. Spectatori 300

min.49: 0-1! Miranda pătrunde în careu, trece de Oancea și trimite în plasă.