Dornici de revanșă

 

FC Argeș – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, marți, ora 17, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport
 
 
Liga Profesionistă de Fotbal a programat la jumătatea acestei săptămâni o nouă etapă intermediară la Liga I. FC Argeș va întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, de la ora 17, pe stadionul Nicolae Dobrin, în runda cu numărul 21 a Casa Liga 1.
 
Disputa din Trivale se anunță una aprig disputată având în vedere parcursul celor două echipe din acest retur de campionat. Alb-violeții ocupă locul 12, cu cele 20 de puncte, adunate în 20 de etape, iar covăsnenii se situează pe locul 4, cu 33 de puncte. Gazdele sunt neînvinse în partea secundă a sezonului și au 5 rezultate pozitive, în timp ce oaspeții au legat și ei o serie de trei rezultate bune. Alb-violeții sunt dornici de revanșă după eşecul, la limită, din turul campionatului. Covăsnenii s-au impus atunci la Sfântu Gheorghe pe finalul meciului, după ce Istvan Fulop a transformat penalty-ul ușor acordat de centralul Horia Mladinovici.
 
 
Prepeliţă: ”Băieții sunt responsabili și arătăm ca o echipă”
 
Andrei Prepeliță, antrenorul echipei noastre, are mare încredere în potențialul jucătorilor săi și este convins că FC Argeș va obține un nou rezultat bun după remizele cu FCSB și Universitatea Craiova: ”De duminică am început pregătirea meciului pentru că se joacă din trei în trei zile. Sâmbătă am făcut un antrenament de refacere, după meciul de vineri seară, de la Craiova. Urmează să analizăm adversarul. Am văzut meciul celor de la Sepsi, de sâmbătă, cu Voluntariul. Sunt o echipă puternică, o arată și locul ocupat în clasament. Vom avea un meci greu, dar ultimele jocuri ne dau speranță. Eu cred că echipa va face totul și vom lupta ca și până acum să ieșim victorioși de pe teren. Obiectivul nostru este să continuăm parcursul bun din acest retur de campionat. Muncim pentru lucrurile bune care se întâmplă pe teren. Băieții sunt foarte concentrați, sunt responsabili, arată ca o echipă și asta ne dorim. Nu știu dacă vor interveni schimbări. Asta voi stabili în funcție de accidentări și de starea fizică a jucătorilor. Vom lua decizia cea mai bună pentru echipă după ce vom analiza toți acești factori. Programul este infernal. Trebuie să jucăm cu toate echipele pentru că nu avem ce face. Pentru noi, nu există meciuri ușoare. Trebuie să tratăm fiecarepartidă la victorie, să obținem ceva. Ăsta este obiectivul nostru și ușor, ușor, am ieșit din zona aia în care vorbeam că nu ne face cinste. Acum trebuie să continuăm pe linia asta”.
 
”Sperăm să nu mai vină zăpada”
 
Tehnicianul argeșean este convins că dacă suprafața de joc se va prezenta în condiții bune, echipa se va exprima la adevărata valoare: ”Cu siguranță nu vom mai avea zăpadă ca la partida cu FCSB. Oamenii care se ocupă de gazon muncesc și încearcă să aducă terenul de joc la o stare foarte bună la ora meciului. Sperăm să nu mai vină zăpada. Noi știm ce avem de făcut pe un teren bun.
 
Nou-veniții au nevoie de timp
Tânărul antrenor al echipei noastre spune că este nevoie de răbdare pentru a putea integra în angrenajul echipei fotbaliștii nou-veniții: ”FC Argeș este o echipă compactă, o echipă solidă. Jucătorii nou-veniți trebuie să-i integrăm în echipă, și ușor, ușor, îi veți vedea în teren. Ei mai au nevoie și de pregătire. Trebuie să-i cunoască și pe ceilalți băieți, să știe ce le cerem, iar aceste lucruri necesită puțin timp”.
 
 
Luka Maric: ”Vom da totul pe teren pentru a câștiga!”
 
Luka Maric este conștient de dificultatea partidei de marţi, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, însă are mare încredere în potențialul echipei. Fundașul croat este convins că FC Argeș poate obține punct sau puncte din această confruntare.
 
 
Maric este sigur că FC Argeș va crește în valoare de la meci la meci și va deveni un adversar de temut pentru toate echipele: ”Vom avea un meci greu pentru că știm ce loc ocupă Sepsi în clasament. Noi avem jucători buni și vom da totul pe teren pentru a obține rezultate bune. Secretul acestei serii de rezultate bune este munca, toți dăm 100% pe teren, de la primul până la ultimul jucător. La fel și staff-ul. Numai așa putem avea rezultate bune. De la venirea lui Andrei Prepeliță, lucrurile s-au schimbat în bine. Fiecare antrenor are propria viziune. Noi îl cunoștem de când juca. Vine din rândul nostru, știe să vorbească cu noi, știe ce să ne ceară și știe să întrețină atmosfera bună. Ăsta este doar începutul. Veți vedea că această echipă va crește de la zi la zi. Cred că vom obține punct sau puncte și cu Sepsi după cele câștigate cu FCSB și Craiova. Vă promit că toți cei care vor intrat în teren, vor da 100% pentru a obține un rezultat bun”.
 
 

Stephan Drăghici, suspendat

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că jucătorul Stephan Leonard Drăghici a primit o suspendare de două etape după ce a fost eliminat la meciul de vineri seară, cu Universitatea Craiova, terminat la egalitate, 1-1.

Mijlocașul echipei FC Argeș a văzut direct cartonașul roșu în minutul 84 al partidei cu oltenii pentru o presupusă înjurătură adresată asistentului Andrei Constantinescu. În urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, Drăghici va rata meciul cu Astra Giurgiu, partidă programată sâmbătă, 6 februarie, de la ora 14, la Giurgiu și pe cel de la Pitești, cu Viitorul Constanța, partidă programată vineri, 12 februarie, de la ora 20, pe stadionul Nicolae Dobrin. 

Comments (1)

  1. Mâine, FC Argeş-Sepsi. În tur, „secuii” ne-au bătut dintr-un 11 m făcut cadou de arbitru

    […] Ăsta este obiectivul nostru și ușor, ușor, am ieșit din zona aia în care vorbeam că nu ne face cinste. Acum trebuie să continuăm pe linia asta”, a declarat Andrei Prepeliţă, potrivit site-ului fcarges-pitesti.ro. […]

Comments are closed.