Două săptămâni de pregătire spartană în Austria!

FC Argeș a început luni primul stagiu de pregătire centralizată din această perioadă precompetițională. Timp de două săptămâni, piteștenii se vor antrena în Austria, la Vorau, urmând ca apoi să revină în țară pentru un cantonament la Valea Iașiului.

Antrenorul Andrei Prepeliță a deplasat în Austria un lot de 20 de jucători. Printre aceștia se află și mijlocașul Roberto Hațegan(21 ani), fotbalist care în sezonul trecut a evoluat la Unirea Bascov. La Vorau au făcut joncțiunea cu echipa și nou-veniții legitimați în aceste zile: mijlocașul croat Antonio Jakolis(30 ani), fundașul stânga portughez Fabio Andre Freitas Vianna(23 ani) și fundașul central Marius Constantin(37 ani). La începutul săptămânii viitoare, în Austria vor sosi mijlocașul Dorian Bertrand(29 ani) și atacantul Julio Donisa(28 ani), fotbaliști angrenați cu naționala Madagascarului în preliminariile Cupei Africii pe Națiuni. În prima săptămână de pregătire centralizată, staff-ul tehnic al echipei noastre a programat zilnic câte două antrenamente, iar în unele zile chiar câte trei.

Două amicale fixate

În cele două săptămâni de pregătire centralizată de la Vorau, echipa noastră va disputa și trei jocuri de pregătire. Primul meci este programat pe 20 iunie, adversar urmând a fi SV Lafnitz, ocupanta locului 4 din liga a doua din Austria. Cel de-al doilea meci al alb-violeților este programat pe 23 iunie, cu KSV Kapfenberg, locul 11 din liga secundă austriacă. Ultimul test de verificare al argeșenilor este programat pe 26 iunie, adversarul nefiind încă fixat. Oficialii clubului nostru sunt în discuții avansate cu un mai multe echipe care în sezonul trecut au eu evoluat în cupele europene.

Programul de pregătire al echipei FC Argeș:

12-26 iunie – cantonament Vorau(Austria)

20 iunie – amical SV Laftnitz – FC Argeș

23 iunie – amical KSV Kapfenberg – FC Argeș

26 iunie – meci amical (adversar nestabilit)

29 iunie – 9 iulie – pregătire Valea Iașiului

16 iulie – startul noului sezon de Liga I

 

 

Lotul deplasat în Austria:

Portari: Cătălin Straton, Alexandru Greab, George Micle, Vlad Frumuzache

Jucători de câmp: Andreias Calcan, Răzvan Covaci, Alexandru Dinoci, Alin Dobrosavlevici, Alexandru Florescu, George Ganea, Alexandru Ișfan, Iasmin Latovlevici, David Meza Colli, Claudiu Moisie, Gino Oprescu, Martin Raynov, Ionuț Șerban, Andrei Tofan, Grigore Turda, Roberto Hațegan(mijlocaș – ex.Unirea Bascov).