Bun venit, Antonio Jakolis, Fabio Vianna, Marius Constantin, Dorian Bertrand și Julio Donisa!

După ce a obținut semnăturile portarului Cătălin Straton și mijlocașului Andreias Calcan, FC Argeș a mai oficializat transferurile a încă cinci jucători. Este vorba de Antonio Jakolis(30 de ani), Fabio Vianna(23 de ani), Marius Constantin(37 de ani), Dorian Bertrand (29 de ani) și Julio Donisa (28 de ani). Primii trei se află deja cu echipa noastră în cantonamentul din Austria, iar ultimii doi urmează să facă joncțiunea cu echipa noastră săptămâna viitoare.

Antonio Jakolis (fundaș dreapta/mijlocaș ofensiv croat, 30 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a semnat cu FC Argeș un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. În sezonul trecut, Jakolis a evoluat la Sibenik, ocupanta locului 8 din Croația. Mijlocașul a bifat 20 de meciuri, marcând 1 gol. În România a mai jucat la CFR Cluj (9 goluri marcate în trei sezoane) și la FCSB (1 gol în 27 de meciuri). De-a lungul carierei, Jakolis a mai evoluat pentru Krivas Krivoi Rog, Hajduk Split, Mouscron, Zadar, Apollon Limassol și Panetolikos.

Fabio Andre Freitas Vianna(fundaș stânga / mijlocaș stânga portughez, 23 de ani, cotă de piață 225.000 de euro) a semnat cu FC Argeș pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. Fotbalistul lusitan a evoluat în precedenta ediție de campionat la Académica Coimbra, formație care activează în eșalonul secund din Portugalia. Fabio a făcut junioratul la Benfica Lisabona. În ultimele două sezoane petrecute la Coimbra, Vianna a evoluat în 44 de meciuri și a marcat 2 goluri.

Marius Constantin (fundaș central, 37 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a parafat o înțelegere cu echipa noastră pe un sezon. Jucătorul venit de la Universitatea Craiova are în palmares trei Cupe ale României (două cu Rapid și una cu CS Universitatea Craiova), trei Supercupe (una cu Rapid, una cu ASA Tg. Mureș și una cu  CS Universitatea Craiova), precum și o Cupă a Chinei (cu Jiangsu). Constantin a semnat cu echipa noastră un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul.

Dorian Bertrand (mijlocaș stânga, 29 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la FC Argeș de la AS Nancy, formație care în sezonul trecut a activat în eșalonul secund din Franța. Până acum, a jucat numai în Hexagon, în ligile inferioare. Evoluează pentru naționala Madagascarului, fiind angrenat în preliminariile Cupei Africii. Bertrand a semnat cu FC Argeș un contract pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul.

Tot pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul, a semnat și Julio Donisa (atacant din Madagascar, 28 de ani, cotă pe piață 350.000 de euro). Acesta a evoluat în precedenta ediție de campionat la Le Mans, formație care activează în liga a treia din Franța.  În sezonul trecut, atacantul a bifat 21 de meciuri, a marcat 4 goluri și a oferit un assist. Acesta a jucat două partide și în Cupa Franței, competiție în care a reușit să înscrie un gol. În carieră a mai jucat la Clermont și la Red Star FC. La fel ca Bertrand, Julio Donisa evoluează pentru naționala Madagascarului în preliminariile Cupei Africii pe Națiuni.

Clubul FC Argeș le transmite celor cinci jucători ”Bun venit!” și le dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet!.

Comments (1)

  1. FC Argeș a prezentat cinci transferuri înaintea noului sezon! Un fost jucător de la FCSB și CFR Cluj, marea lovitură a piteștenilor

    […] „După ce a obținut semnăturile portarului Cătălin Straton și mijlocașului Andreias Calcan, FC Argeș a mai oficializat transferurile a încă cinci jucători. Este vorba de Antonio Jakolis (30 de ani), Fabio Vianna (23 de ani), Marius Constantin (37 de ani), Dorian Bertrand (29 de ani) și Julio Donisa (28 de ani). Primii trei se află deja cu echipa noastră în cantonamentul din Austria, iar ultimii doi urmează să facă joncțiunea cu echipa noastră săptămâna viitoare. Clubul FC Argeș le transmite celor cinci jucători ”Bun venit!” și le dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet!”, se arată în comunicatul oficial emis de FC Argeș. […]

Comments are closed.