Două victorii și un eșec drastic pentru juniorii alb-violeți

Week-end-ul trecut s-a desfășurat etapa cu numărul 2 din Campionatele Naționale de Juniori Under 17, 19 și Liga Elitelor Under 16. Cele trei echipe ale clubului nostru angrenate în aceste competiții au înregistrat două victorii și un eșec drastic.

În Campionatul Național Under 17, formația pregătită de antrenorul Daniel Nicolae Ghiță s-a impus cu 5-2 în deplasarea de la Chindia Târgoviște. În Campionatul Național Under 19, echipa antrenată de Robert Enache s-a impus cu 5-2 în deplasarea de la Târgoviște, contra trupei similare a Chindiei. În Liga Elitelor Under 16, formația condusă de Cătălin Oprea a fost învinsă cu 11-0 de FCSB. La toate cele trei întreceri, clubul FC Argeș a folosit jucători mai mici cu un an ca vârstă decât celelalte competitoare.

LPS Pitești și Progresul Spartac, următorii adversari

În urma acestor rezultate, FC Argeș Under 17 ocupă primul loc al seriei a opta, cu cele 4 puncte, adunate din primele două partide, iar la Under 19, echipa clubului nostru se situează tot pe locul 1, dar cu 6 puncte, adunate tot din două partide. În Liga Elitelor Under 16, FC Argeș se situează pe ultimul loc, cu zero puncte și cu un golaveraj de 0-13. Următoarele jocuri oficiale ale echipelor noastre sunt programate pe 8 mai, FC Argeș Under 17 și 19 urmând să întâlnească acasă, pe LPS Pitești, iar FC Argeș Under 16 va da piept tot acasă, dar cu Progresul Spartac București, echipă care ocupă locul 3, cu 3 puncte.

Rezultatele echipelor de juniori:

Campionatul Național Under 17
Chindia Târgoviște – FC Argeș U 1-6

Campionatul Național Under 19
Chindia Târgoviște – FC Argeș 2-5

Liga Elitelor U 16
FCSB – FC Argeș 11-0

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds