Duel în play-out între două foste campioane ale României!

FC Argeş – UTA Arad, marţi, ora 19.00, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

La jumătatea acestei săptămâni, Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit o nouă etapă intermediară în play-off-ul şi play-out-ul Ligii I. Stadionul Nicolae Dobrin va fi gazda confruntării FC Argeş-UTA Arad, partidă programată marţi, de la ora 19.00, pe arena din Trivale.

Disputa de la Piteşti contează pentru runda cu numărul 4 din play-out-ul Casa Liga 1, iar cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru cele două formaţii. FC Argeş şi UTA Arad au în palmares 8 titluri de campioană iar duelurile dintre cele două echipe sunt aşteptate cu mare interes atât de suporterii alb-violeţilor, cât şi de cei ai roș-albilor. Cele două echipe au promovat la braţ în Liga I la finalul sezonului trecut, după o absenţă de aproape 12 ani, însă acum se vor lupta pentru supravieţuirea în primul eşalon. După trei etape jucate din acest play-out, FC Argeş ocupă locul 3, cu 24 de puncte, iar UTA Arad, locul 2, cu 25 de puncte. Înaintea acestui meci stările de spirit din cele două tabere sunt diferite. Piteştenii au moralul foarte bun înaintea acestui meci, alb-violeţii venind după succesul din deplasarea de la Giurgiu, contra Astrei. De partea cealaltă, UTA are moralul zdruncinat după ce a pierdut cu 0-1, confruntarea de pe propriul teren, cu FC Hermannstadt. Cu o eventuală victorie, echipa noastră poate face încă un pas important pentru rămânerea în Liga I şi în sezonul viitor. În întâlnirile directe din sezonul regular, FC Argeş a reuşit să-i ia „Bătrânei Doamne” 4 puncte din cele 6 posibile. Alb-violeţii au terminat la egalitate, 1-1, partida din Trivale, iar în meciul de la Arad, argeşenii s-au impus cu 2-1.

Andrei Prepeliţă: „Să legăm o serie bună de victorii”

Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei din Trivale, le cere elevilor săi concentrare maximă pentru a obţine cele trei puncte puse în joc.
Tehnicianul echipei noastre a lăudat adversarul şi i-a pus în gardă pe jucătorii săi: „Se joacă din trei în trei zile şi nu avem prea mult timp la dispoziţie pentru acest meci. Gândul nostru este să recuperăm jucătorii din punct de vedere fizic. Sper să fim bine la ora partidei. Pregătim meciul doar la victorie. După primele două etape din play-out în care jocul a fost bun, dominasem adversarii, dar nu câştigasem multe puncte, sâmbătă am reuşit să obţinem prima victorie din acest play-out. Echipa a reacţionat bine după înfrângerea cu Chindia. Meciul de la Astra era foarte important pentru moral. Acum trebuie să legăm o serie bună de rezultate şi să ne îndeplinim obiectivul. UTA este o echipă bună a campionatului. A făcut meciuri bune, mai ales în deplasare. Au jucători individuali buni, dar şi un antrenor tânăr care a demonstrat că este bun. Ne va aştepta un meci greu, aşa cum au fost toate de până acum. Nu putem spune dinainte că avem asigurate 3 puncte, indiferent de adversarul pe care îl vom întâlni. Trebuie să fim concentraţi şi să dăm totul pe teren pentru a câştiga. Campionatul se joacă până în ultima etapă. Clasamentul este foarte strâns şi trebuie să abordăm cu seriozitate toate meciurile” a spus Andrei Prepeliţă înaintea acestui duel.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds