Duel cu dâmbovițenii în Cupa României

Chindia Târgoviște – FC Argeș, miercuri, ora 14.45, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

În aceste zile, Federația Română de Fotbal a programat meciurile etapei a doua din cadrul grupelor Cupei României. FC Argeș va întâlni miercuri, de la ora 14.45, în deplasare, la Ploiești, pe Chindia Târgoviște, adversar cu care va da piept și în Liga I.

În prima etapă a grupei D, FC Argeș a terminat la egalitate, 0-0, în deplasarea de la Minaur Baia Mare, echipă care activează în eșalonul secund, iar Chindia a pierdut, 0-1, în deplasarea de la CS Ocna Mureș, formație de liga a treia. Din grupa D mai fac parte Universitatea Craiova și FC Hermannstadt. Toate echipele joacă, în grupe, un meci cu o echipă din urnele valorice 1, 2 și 3, disputate pe terenurile formațiilor mai slab clasate sezonul trecut. Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în sferturile de finală. Piteștenii nu au un moral bun după înfrângerea din campionat, 0-5, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar speră să facă uitat acest acest eșec printr-un joc bun și un rezultat pozitiv. Dâmbovițenii sunt o nucă tare după instalarea lui Anton Petrea ca antrenor principal, Chindia având a serie de cinci victorii și o remiză în meciurile de campionat. Confruntarea de pe stadionul Ilie Oană poate decide în mare măsură echipa care va mai păstra șanse de calificare în faza următoare a acestei întreceri. Antrenorul Constantin Schumacher și juniorul Yanis Pîrvu, fotbalist care a debutat în Liga I la doar 15 ani, 7 luni și 3 zile, au prefațat duelul de la Ploiești în cadrul conferinței de presă organizate de clubul nostru.

GRUPA D

Minaur Baia Mare – Hermannstadt, stadion “Viorel Mateianu” – Baia Mare, miercuri, 9 noiembrie, ora 14:00 – FRF TV
Chindia Târgoviște – FC Argeș, miercuri, 9 noiembrie, stadion “Ilie Oană” – Ploiești, ora 14:45 – Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport
CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova, stadion Minaur – Zlatna, ora 17:00 – Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

CLASAMENT GRUPA D

Loc Echipa M V E I Gol Pct
1. Universitatea Craiova 1 1 0 0 2-0 3
2. CS Ocna Mureş 1 1 0 0 1-0 3
3. FC Argeş 1 0 1 0 0-0 1
4. Minaur Baia Mare 1 0 1 0 0-0 1
5. Chindia Târgovişte 1 0 0 1 0-1 0
6. AFC Hermannstadt 1 0 0 1 0-2 0