După puncte, la Chiajna!

Concordia Chiajna – FC Argeş, sâmbătă, ora 12.30, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

FC Argeş va disputa în acest week-end o nouă etapă de campionat. Echipa noastră va întâlni sâmbătă, de la ora 12.30, în deplasare, pe Concordia Chiajna. După eşecul suferit în runda precedentă, pe propriul teren, cu Rapid Bucureşti, alb-violeţii speră să obţină un rezultat pozitiv în disputa cu ilfovenii care contează pentru etapa cu numărul 8 din Liga 2 Casa Pariurilor.

Nicolae Dică, managerul echipei FC Argeş, are încredere în continuare în elevii săi şi aşteaptă ca aceştia să-şi arate valoarea pe teren: „Este o partidă cu un adversar foarte bun, care şi-a propus promovarea în Liga 1, cu jucători care au evoluat şi în primul eşalon. Este o confruntare foarte grea, însă băieţii trebuie să fie tari. Am pierdut un meci cu Rapidul, trebuie să trecem peste acest moment şi să privim în viitor. Important e ceea ce vom face de acum încolo, nu ce s-a întâmplat până acum. Rezultatul meciului cu Rapid nu-l mai putem întoarce, dar eu sunt un om pozitiv şi cred în ceea ce fac. Chiajna are jucători foarte buni, care au evoluat şi în Liga 1. Mă refer la Dumitraş, Albu, Marc, care s-a întors de la FCSB, Batin, Grădinaru, Ion. Ne aşteaptă un joc greu, ei sunt şi în spatele nostru în clasament. Ne dorim ca după acest meci să rămânem în faţa Concordiei Chiajna în clasament. Important este să fim pregătiţi 100% pentru acest meci, să dăm totul pe teren şi să reuşim un rezultat pozitiv. Elevii mei au fost motivaţi la toate jocurile, însă la meciul cu Rapid atât au putut ei. Am încredere în tot lotul de jucători, indiferent că sunt tineri sau cu experienţă. Sunt jucătorii mei, vreau mai mult curaj de la ei şi personalitate mai mare. Sunt sigur că vom arăta mai bine în viitor”

„Fotbalul nu este matematică”

Tehnicianul grupării din Trivale îşi doreşte ca oficialii clubului şi publicul să nu-şi piardă speranţa în potenţialul echipei: „Cum eu am încredere în ei, ar trebui să aibă încredere şi ceilalţi oameni din club. Eu am contract pe 3 ani, cu obiectivul de a readuce echipa în prima ligă. Au trecut 7 etape şi suntem la 4 puncte de locul 2 şi toată lumea este nemulţumită. Au trecut doar 7 etape oameni buni…A venit un om la FC Argeş care încearcă să facă şi el ceva, să muncească zi de zi cu aceşti jucători şi să facă o treabă bună. Dacă după 7 etape veniţi şi îi săriţi în cap….Asta este gândirea noastră…Suntem pe locul 6 şi nu pe 10 sau 15. Am venit la FC Argeş să muncesc şi să fac o treabă cât mai bună. Eu am încredere în toţi jucătorii pe care îi am în echipă, chiar dacă la unele jocuri nu ne iese cum trebuie. Ăsta este fotbalul. Aţi văzut aseară Real Madrid care a pierdut cu PSG fără să dea un şut pe poartă. Vorbim de jucători de sute de milioane de euro… Ce să mai spunem noi…Sau Atalanta care pierde la Zagreb cu 4-0. Ăsta este fotbalul. Nu este matematică să spui 2+2 fac 4 şi ai rezolvat problema… Era uşor dacă era aşa!”.

Trei indisponibili
În confruntarea cu Concordia Chiajna, antrenorul Nicolae Dică nu are tot lotul la dispoziţie pentru a alcătui cel mai bun unsprezece: „Avem probleme de lot, ne lipsesc Prepeliţă şi Kevin care sunt accidentaţi. Mai este şi Turda care e suspendat pentru acest joc. Ne vom descurca cu jucătorii tineri pe care îi avem. Eu am încredere în toţi jucătorii din lot şi vom încerca să facem lucruri frumoase cu aceşti copii” a declarat tehnicianul piteştean.


Mai vreau un fundaş
Managerul grupării din Trivale îşi doreşte să întărească defensiva. Deşi perioada de transferuri s-a încheiat, Dică nu exclude posibilitatea de a mai aduce încă un jucător la formaţia pe care o manageriază: „Dacă voi găsi un fundaş cu experienţă, liber de contract, cu siguranţă voi încerca să îl iau ca să întărim defensiva. Momentan nu am găsit niciunul. Ce am vrut să iau nu am putut să aduc” a spus Dică la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Concordia Chiajna.