Egal echitabil!

CONCORDIA CHIAJNA – FC ARGEŞ, 1-1(1-1)
Au marcat: Batin(min.42) / Motroc(min.15)

FC Argeş a obţinut un punct în deplasarea de sâmbătă după-amiază, de la Concordia Chiajna, adversar care şi-a propus ca obiectiv revenirea în Liga I la finalul acestei ediţii de campionat. Ilfovenii şi argeşenii au terminat la egalitate, 1-1, un meci care a avut nerv şi un ritm destul de bun.
Încă din primele minute ale partidei, Chiajna a avut o mare ocazie de gol, însă Ivanovici a nimerit bara laterală. Câteva minute mai târziu, acelaşi Ivanovici nu l-a putut învinge pe Agachi din interiorul careului. Replica echipei noastre a venit prin Buhăescu care l-a pus la grea încercare pe Greab. Alb-violeţii au deschis scorul după un sfert de oră prin Vlad Motroc care a trimis cu capul în plasă, o lovitură de colţ executată de Muşat. Chiajna a avut şansa să restabilească egalitatea dintr-o lovitură de pedeapsă scoasă de Paul Batin care l-a păcălit pe centralul Mircea Ardelean căzând spectaculos în careu după un aşa zis contact cu Motroc. Atacantul ilfovenilor a executat foarte slab iar portarul Sebastian Agachi a reuşit să apere şutul acestuia. Concordia Chiajna a restabilit egalitatea până la pauză prin Paul Batin care s-a revanşat pentru penalty-ul ratat. În partea secundă a întâlnirii, FC Argeş a avut multe momente în care a pus presiune pe adversar şi a încercat să dea lovitura. Brînzan şi Motroc au irosit cele mai mari ocazii ale echipei noastre, în timp ce replica gazdelor a fost dată de Tîrcoveanu şi Bari. Acest 1-1, este un rezultat echitabil pentru ambele formaţii având în vedere felul în care s-au desfăşurat ostilităţile în teren. În urma acestei remize, FC Argeş a rămas pe locul 6, cu cele 13 puncte, acumulate în aceste 8 runde jucate. Argeşenii sunt la 3 puncte în spatele UTA Arad, ocupanta locului secund.

Caseta tehnică:
Concordia Chiajna: Greab – Paliu, Dumitraş, Albu(cpt), Olteanu – Hamzaoui(min.72 Nica), Ivan, Grădinaru, Ivanovici – Tîrcoveanu(min.82Matei), Batin(min.82 Bari). Rezerve neutilizate: Costache, Georgescu, Ciucureanu, Obedeanu. Antrenor: Laurenţiu Diniţă.

FC Argeş: Agachi – Dănescu, Motroc, Şerbănică, Muşat (min.69 Oancea)- Panait, Brînzan, Şerban – Grecu, Năstăsie(cpt)(min.65 Blejdea), Buhăescu(min.72 Alexe). Rezerve neutilizate: Ducan, Matiş, Barbu, Nini Popescu. Antrenor : Nicolae Dică.


Stadion: Concordia (Chiajna – Ilfov);
Arbitru: Mircea Ardelean (Arad); Asistenţi: Marian Truţă (Băbeni – Vâlcea) şi Casian Băla (Arad); Rezervă: Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov); Observatori: Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Bogdan Gheorghiţă (Vaslui).
Cartonaşe galbene: Ivan / Panait; Motroc, Dănescu, Năstăsie.

Cum s-au marcat golurile:
min.15: 0-1! Muşat execută o lovitură de colţ, Motroc se desprinde din marcajul adversarului şi trimite cu capul în plasă!.
min.42: 1-1! Batin preia cu spatele, se întoarce cu faţa la poartă şi trimite în vinclu din 6 m, din faţa lui Şerbănică.