Eduard: „A câştigat echipa mai bună!”

După victoria cu 2-1 obţinută de FC Argeş în confruntarea de sâmbătă cu UTA Arad, Augustin Eduard, antrenorul echipei noastre, s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi. Tehnicianul grupării din Trivale consideră că jucătorii săi au mai îndulcit din amarul lăsat de eşecul de acum câteva zile, din deplasarea de la ACS Timişoara.

Eduard i-a felicitat pe fotbaliştii săi pentru prestaţia şi atitudinea din partida cu UTA: „Finalurile de campionat sunt foarte greu de gestionat. Jucătorii, undeva în colţul subconştientului, acuză nişte probleme de ordin mental, fizic, se acumulează uzură şi stres. Astăzi, am jucat pe un teren impecabil, dar pe o căldură sufocantă. Atât cât a rezistat, UTA ne-a pus ceva probleme, dar în final este o victorie meritată, scontată, a echipei mai bune. Aceste puncte vin şi ca o reparaţie pentru eşecul din etapa precedentă cu ACS Poli. Îi felicit pe jucători că s-au motivat în două zile de la precedentul meci şi mi-au arătat adevărata lor faţă”, a spus tehnicianul echipei noastre la conferinţa de presă de după meci.

#”Jucătorii sunt şi ei oameni”

Principalul echipei noastre consideră că FC Argeş se putea impune la o diferenţă mult mai mare dacă jucătorii piteşteni nu iroseau o sumedenie de ocazii. Tehnicianul grupării din Trivale a avut şi câteva reproşuri de făcut faţă de ocaziile numeroase irosite de elevii săi: „Tot timpul mă gândesc ce metode să aplic, ce antrenamente să facem pentru finalizare pentru a nu mai avea atâtea ratări. În opinia mea, cauza este uzura fizică, mentală şi chiar fizică. Este un adevăr, nu o scuză. Jucătorii sunt şi ei oameni, trebuie să-i înţelegem şi pe ei după 36 de etape”, a încheiat Eduard.