Păcurar: „Am punctat doar la posesie!”

La finalul meciului de sâmbătă cu FC Argeș, pierdut de UTA Arad cu 2-1, Cristian Păcurar, tehnicianul ardelenilor s-a declarat nemulțumit de evoluţia elevilor săi.

Principalul alb-roșilor a spus că îi este foarte greu să mai motiveze jucătorii pe finalul sezonului: „Un meci între două echipe aflate în vacanţă. Noi, până la etapa trecută, am avut emoţii din cauza multiplelor probleme de la echipă, dar acum nu mai avem nicio miză. Am ştiut că întâlnim o echipă cu câteva nume importante, omogenă şi o bancă bună. Am pus probleme în unele momente, am punctat la posesie, dar nu am reuşit mai mult. Am luat două goluri pe greşeli. La primul, a fost o fază fixă pe care repetăm la antrenamente, iar la al doilea a greşit fundaşul nostru, Iuga”, a spus Cristian Păcurar, la conferinţa de presă de după meci.

#”Oroian mi-a spus că dă gol!”

Printre puţinele note pozitive ale confruntării din această dimineaţă a fost golul lui Alex Oroian, fotbalist de doar 17 ani: „Oroian este din Mediaş, a făcut un stagiu de doi ani de zile la Arsenal Londra, iar apoi a fost împrumutat în Slovenia. Când a revenit în ţară, l-am văzut la un trial, iar acum este sub contract cu UTA. Trebuie să muncească, are o tehnică foarte bună, dar trebuie să mai exerseze. Mi-a zis ieri că dacă intră va da gol. Încă are probleme la contactele fizice, are doar 17 ani, dar, uşor uşor, l-am folosit, i-am dat încredere şi lui şi altora din generaţia 2001. Vrem să vedem exact pe cine vom putea conta la anul dintre juniori, pentru că UTA va trage la promovare”, a adăugat Păcurar.