Eduard: „Ne-am atins scopul!”

FC Argeș a reușit să obțină ceea ce și-a propus înaintea confruntării cu UTA de la Șiria iar echipa noastră a bifat a doua victorie din deplasare dinn acest tur de campionat.
Tehnicianul alb-violeţilor a preferat să sacrifice spectacolul pentru a-şi atinge scopul: „A fost un meci de mare ambiție, o partidă după părerea mea desfășurată între cele mai titrate echipe din Provincie în perioada comunistă cu perioade de glorie ca UTA în anii 1970 cuFeyenoord, noi cu Real Madrid în 1972, cu jucători de geniu ca Domide sau un Dobrin de partea noastră. A fost un meci de o importanță majoră pentru aceste două formații care nu mai sunt la același nivel ridicat precum au fost când cele două echipe câștigau campionate ale României. Am prieteni dragi la Arad, printre care l-aș remarca pe Duckadam cu care am fost coleg la Steaua. Meciul a avut această încărcătură de care am spus. Am început cu acel handicap de om eliminat, arbitrii au fost destul de corecți, mi-au explicat exact faza, din punct de vedere regulamentar. Astăzi a fost cel mai defensiv joc al nostru pentru că UTA și-a dorit foarte mult victoria, noi am avut acel handicap al eliminării, am fost forțat așa cum strigau suporterii să joc defensiv. A trebuit în zece oameni să ne atingem scopul un meci întreg, prin asta fotbalul nu câștigă, dar când mănânci pâine din asta și îți propui un obiectiv, scopul scuză mijloacele, dar fotbalul nu câștigă. Nu știu de ce nu lăsăm să se joace meciul ca lumea și dăm un jucător afară să se facă un meci urât. Dar așa spectatorii nu au mai văzut nimic, spectacolul a lipsit“, a declarat Augustin Eduard pentru Sport Arad la finalul meciului.

Au cerut două penaltiuri dar n-au primit niciunul!

Piteștenii au cerut în finalul partidei două lovituri de la unsprezece metri, ambele refuzate de către centralul partidei. „La primul penalty cerut am înțeles de ce nu s-a acordat, dar la al doilea nu se poate, jucătorul UTA-ei i-a căzut pe picioare la al nostru, fiind în mișcare, l-a împiedicat să mai continue faza“, și-a expus punctul de vedere Augustin Eduard.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.