Victorie preţioasă obţinută în zece oameni!

# UTA Arad – FC Argeş 0-1(0-1).
A marcat: Năstăsie (min.31).

FC Argeş a încheiat prima parte a acestui sezon competiţional cu o victorie. Echipa noastră s-a impus cu 1-0 în deplasarea de astăzi de la UTA Arad la capătul unui joc destul de echilibrat şi spectaculos.
Unicul gol al partidei a fost marcat de mijlocaşul Ionuţ Năstăsie cu un sfert de oră înainte de finalul primei părţi. Piteştenii au evoluat în inferioritate numerică aproape tot meciului după ce fundaşul central Bogdan Vişa a fost eliminat în minutul 6 în urma unui fault la Curtuiuş în postură de ultim apărător. Arădenii au început destul de bine partida şi au ratat câteva mari ocazii de gol prin Curtuiuş, Prună şi Burlă. Replica echipei noastre a venit prin Năstăsie care l-a învins pe Svedkauskas cu un şut pe jos de la 25-26 m care înainte de a intra în plasă a lovit bara. Până la pauză echipa noastră mai putea puncta încă o dată însă şutul lui Alin Popa a trecut milimetric pe lângă bară. După revenirea de la cabine ardelenii au crescut presiunea şi au irosit încă alte câteva oportunităţi de a restabili egalitatea prin Curtuiuş, Florea, Burlă şi Hlistei. De fiecare dată, portarul Tavi Popescu a fost omul potrivit la locul potrivit reuşind să respingă şuturile adversarilor. Echipa noastră a cerut în două rânduri penalti la intervenţiile lui Adili şi Scutaru asupra lui Nilă, însă centralul Florin Andrei a lăsat de fiecare dată jocul să continue şi nu a dat nimic. Arădenii au rămas şi ei în inferioritate numerică în minutele de prelungiri ale partidei când Adili a văzut al doilea galben în urma unui fault la Năstăsie şi a fost eliminat. Succesul din deplasarea de la Arad a fost al doilea obţinut de echipa noastră în acest tur de campionat după cel de la Foresta Suceava. Alb-violeţii au terminat prima parte a sezonului pe locul 8, cu 28 de puncte şi pot pregăti în linişte returul campionatului.

Caseta tehnică:

UTA: Svedkauskas – Adili, Manea, Scutaru, Burlă – Prună, Tănase(min.41 Jorza), Cârstocea(min.46 Polgar), Hlistei – Florea, Curtuius(min.83 Boakai). Antrenor: Cristian Todea.
FC Argeş: Oct. Popescu – Oancea, Cotigă, Vişa, Şerbănică – Alin Popa(min.58 Raul Costin), Andrei Panait, Şerban(min.19 Cătălin Stan), Robert Grecu – Ionuţ Năstăsie, Nilă(min.80 Buhăescu). Antrenori interimari: Augustin Eduard, Paul Ciobanu.
Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureş), Raul Ghiciulescu (Lugoj), Nicolae Chiţoiu (Timişoara).
Observatori: Vasile Marc (Cluj), Daniel Sabău (Zalău).
Cartonaşe galbene: Prună, Adili, Cârstocea, Burlă / Stan, Tavi Popescu.
Cartonaşe roşii: Adili min. 90+2/Vişa min.6

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds