Eduard: „Vom vedea cu cine vom continua!”

Augustin Eduard, antrenorul echipei noastre, s-a arătat dezamăgit de rezultatul final al partidei de duminică după-amiază, cu Farul Constanţa, pierdută de alb-violeţi cu 1-0.

Tehnicianul grupării din Trivale este nemulţumit de randamentul unor jucători de la care avea aşteptări mari: „Aşa este în viaţă. La alte meciuri am avut şi noi şansă. Rămân la aceeaşi părere pe care am spus-o mereu, că dacă te dăruieşti, dacă îţi doreşti, nu are cum să nu ţi se împlinească dorinţa. Se pare că echipa sau toată lumea a crezut că suntem invincibili. Fotbalul ne-a demonstrat încă o dată că atunci când nu eşti concentrat, când nu-ţi doreşti cu toată ardoarea să învingi, te pedepseşte!. Este un adevăr care s-a respectat şi astăzi. Adversarul a fost mai motivat având 36 de puncte. Cu toate că am încercat din toate puterile mele să conving jucătorii că este în interesul lor mai mult, nu al meu, să joace bine, să câştige meciurile, să aibă o imagine frumoasă clubul şi echipa, ca aceste puncte pe care le-am acumulat şi aceste victorii să nu îşi piardă din însemnătate, nu am reuşit. I-am avertizat non-stop, în permanenţă, minut de minut, ceas de ceas, antrenament de antrenament, să nu facă greşeala de a se mulţumi cu cele patru victorii precedente!”.

#”Am încercat să-mi fac meseria cât mai bine!”

Eduard va face o analiză a evoluţiei jucătorilor şi va decide cine merită să mai joace în tricoul alb-violet până la finalul acestei ediţii de campionat: „Deja un semnal de alarmă a fost la meciul de la Daco-Getica. Am considerat că a fost un accident, dar văd că toate eforturile mele de a-i readuce cu picioarele pe pământ, la o formă optimă de a disputa un meci important şi pentru noi şi pentru oaspeţi, au fost în zadar. Ăsta este sportul. Şi noi la rândul nostru am întristat alţi suporteri şi alte echipe. De data asta mesajul meu nu a fost bine asimilat de jucători şi ne-a venit rândul să fim şi noi trişti chiar în ziua sfântă a Învierii Domnului. Sunt un om credincios, am încercat şi încerc să fac meseria cât mai bine atât eu cât şi staff-ul meu. Sunt puţin trist. Am o stare de dezamăgire pentru că nu pot controla mentalitatea jucătorilor din echipa noastră, pe care am crezut că am îndreptat-o. Se vede treaba că talerele fotbalistului român sunt greu de eliminat. Cum se spune în sport, ca şi în viaţă, ai pierdut continuă, ai câştigat continuă!. Altă variantă nu avem. Să vedem cu cine continuăm !. Măvoi gândi bine cine vrea să câştigăm meciurile şi cine nu vrea!” a spus principalul echipei noastre la conferinţa de presă de după meci.